Tuorein sisältö

Thor: Ragnarökin ja Jojo Rabbitin ohjaajalle yritetään sysätä Star Wars

17.01.2020 klo 15.15 | Luettu: 2530 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Taika Waititi saattaa olla seuraava ohjaaja, joka jättää Star Wars -leffan erimielisyyksien vuoksi. Hän ei ole vielä edes mukana, mutta sisäpiirilähteet kertovat Disneyn lähestyneen häntä aiheen tiimoilta. Waititin Jojo Rabbit sai juuri 6 Oscar-ehdokkuutta ja hän teki Disneylle Thor: Ragnarökin, jonka jatko-osaa hän parhaillaan valmistelee. Hän myös ohjasi yhden jakson Star Wars -aiheiseen The Mandalorian -sarjaan ja lainasi äänensä IG-11-robotille (kuvassa).

Marvelin elokuvauniversumin pomo ja Thor-leffojen tuottaja Kevin Feige aikoo kokeilla Star Warsia myös, joten visio, jota ei tarvitse kuvata uusiksi viime tingassa, saattaa löytyä vaikkapa siltä pohjalta. Ei kuitenkaan ole tiedossa, mitä osapuolilla on mielessä.

Vuodelle 2022 lupailtu seuraava elokuva on vaikeuksissa Game of Thronesin luojien jätettyä sen kiireiden tai "kiireiden" vuoksi. Disneyn viidestä Star Wars -elokuvasta kaksi vaihtoi ohjaajaa virallisesti ja Rogue Onen tapauksessa se herätti keskustelua, missä määrin ohjaaja syrjäytettiin jälkituotannon aikana.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sonata Arctica valmi... NHL-tähti Tuukka Ras... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.01.2020 klo 15.39 1 tykkää tästä

Meikäläisestä tuli Waititi-fani aika pikatahtia, Jojo pitää katsastaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova