Tuorein sisältö

Timothy Olyphant käyttää Boba Fettin haarniskaa The Mandalorian -sarjassa

19.05.2020 klo 22.30 | Luettu: 1145 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Pahoittelut, jos jo otsikko tuntuu juonipaljastukselta, mutta Boba Fettin on päästävä otsikkoon, sillä suositulle hahmolle on suunniteltu jopa omaa elokuvaa.

The Mandalorian -sarja värväsi Timothy Olyphantin tuntemattomaan rooliin viime viikon lopulla. Slashfilm tietää kertoa nyt, että hänen hahmonsa käyttää Boban haarniskaa.

Se kuulostaa vähintäänkin omituiselta ensialkuun. Koko sarjan idea on se, että pyssysankari nimeltä Din Djarin on samantapainen hahmo kuin Boba. He ovat samasta kulttuurista.

Toisella kaudella sarjassa vierailee myös Temuera Morrison, joka näytteli Kloonien hyökkäyksessä Boban isää Jango Fettiä ja Sithin kostossa Jangon klooneja. Myös Boba on Jangon klooni. Tämänhetkisen tiedon mukana Morrison näyttelee Bobaa, jonka ääninäyttelijänä hän on jo toiminut.

Slashfilmin mukaan Olyphant näyttelee mysteerimiestä nimeltä Cobb Vanth. Aftermath-kirjoissa debytoinut hahmo toimii sheriffinä pienessä pitäjässä. Hän on saanut käsiinsä Boban haarniskan Jedin paluun tapahtumien jälkeen.

Koska Morrison voi näytellä mitä tahansa kloonia, koko totuus selviää vasta kun toinen kausi debytoi syksyllä. Periaatteessa Boban pitäisi olla kuollut.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hollywood, osa 5: Ne... Suomen huutokauppake... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova