Tuorein sisältö

Sex Education 2-1: liikaa onnellisia loppuja ja klamydiaa kylkeen

17.01.2020 klo 23.20 | Luettu: 3454 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1


1. kauden kertaus ilahdutti, mutta jakso muistuttaa muustakin, joten ymmärrän tuomioni paremmin kuin teini-ikäinen seksiterapeutti edelleenkään seksin. Otis oppi tumputtamaan. Nyt hänellä seisoo kaikkialla paitsi sängyssä tyttöystävän kanssa. Syy ei ole se, että tyttöystävä kuuluu kimuranttiin not-sister-genreen, sillä nakki on nuudeli ennen vanhempien suhteen paljastumista. Terapeuttiäiti on yhä hyökkäävä, alleviivaa tumputusmontaasin lokkimainen huipennus.

Kun Otis on esitelty nylkyttävänä rakkina, jakso kulkee takaisin kohti perusideaa, josta otettiin etäisyyttä kai muodon vuoksi. 20-40-vuotiaiden yliseksuaalisten teinien arkea järkyttää klamydiaepidemia, joten Otis jatkaa muiden kuuntelemista oma tilanne päällä. Jakso on hassu, mutta mietin, olenko unohtanut jotakin. Onko tehty komediaa keski-ikäisestä terapeutista, jonka salaisuus on etäinen asenne seksiin? Olisi hauskempaa, jos moisella sedällä jöpöttäisi, kun hän saarnaa diplomiensa varjossa?

Maeve on erotettu koulusta, mutta tyttö kiristää itsensä takaisin. Tavoitteiden sotkuisuudesta on tuskin nähty parempaa esimerkkiä. Maeve puhuu radiossa teksteistä, jotka hän kirjoitti muille. Juuri silloin klamydiajuoni johtaa tappeluun ja kansa rynnii koulusta, mutta se ei liity puheeseen, eikä mitätöi sitä. Pointti on se, että tarkastaja närkästyy tästä kaikesta kuin Simpsoneissa.

Saman materiaalin järjestelisi oikeaksi huipennukseksi näin. Klamydiasta riitelevien tyttöjen välit ovat kireät. Maeven paljastus liittyy heihin, joten tappelu räjähtää käyntiin. Otis pistetään rauhoittelemaan tyttöjä, mutta hänellä alkaa jöpöttää. Tarkastajan silmät pullistuvat päästä. Loppu. Rakettitiedettä?


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< 1. kauden arvostelu --- Jakso 2-2 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuluneen vuosikymmen... Bad Boys 4 ja Nation... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova