Tuorein sisältö

Euphoriasta tuttu Sydney Sweeney on eroottinen scifisankari Barbarella

15.10.2022 klo 14.05 | Luettu: 1210 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sydney Sweeney on yksi Euphoria-sarjan (kuvassa) kiitellyistä nuorista tähdistä, joka on saanut Emmy-ehdokkuuden sekä Euphorian että The White Lotus -sarjan johdosta. Sony on värvännyt hänet Barbarella-elokuvan pääosaan. Ennen sitä hänet nähdään sivuroolissa Sonyn Marvel-aiheisessa Madame Web -elokuvassa.

Barbarella on alunperin Jean-Claude Forestin luoma sarjakuva, joka edustaa scifiä ja avoimesti myös erotiikkaa, mikä kohahdutti ihmiskuntaa 1960-luvulla. Barbarella matkustaa avaruudessa, hengailee avaruusolentojen kanssa ja päätyy usein seksuaalisiin tilanteisiin.

Jane Fondan tähdittämä kulttielokuva vuodelta 1968 on kohtalaisen tuhma, mutta on ehkä varaa pistää paremmaksi / pahemmaksi. "HBO-laadussa" marinoitu Sweeney ei ole ujo, mutta Sonyn visio jää arvailujen varaan, kun leffa on yhä ohjaajaakin vailla. Uutta versiota on pohdittu pitkään monien eri tiimien toimesta.

Déjà-vu? Eivätkö setämiehet vaatineet antiikkista seksiobjektia vilauttamaan juuri äsken? Juu: Red Sonja -kuva julkaistiin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt on Viikate-orkes... Muistatko vielä irla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova