Tuorein sisältö

Dark 3/26: Oiva Lohtander ja 80-luvun lammasmurhat, tms.

01.07.2020 klo 23.59 | Luettu: 2815 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Gestern und Heute


Ettäkö hahmoja, tilanteita ja mysteerejä on liikaa, mutta aikamatkan mahdollisuus tuli selväksi? Kiva kun kelpaa: tässä on lisää hahmoja, tilanteita ja mysteerejä, jotka tapahtuvat toisessa ajassa. Eipä siinä. Aikamatkustaja on koukku, johon ripustaa havaintoja, ja muut asiat liittyvät maisemissa jo pönöttävään ydinvoimalaan.

Se ei ole onnettomuus, vaan ilmiö, jota ensimmäisen naispuolisen pomon on salailtava jo 80-luvulla. Eläimiä kuolee. Voimalan väki ilmeisesti ei niinkään juonittele kuin yrittää turvata talouden. Aikamatkustaneen pennun tuleva isä on nilkkiteini, jolla on kränää kyttä "Lohtanderin" kanssa, joten sisäistin kahden ihmissuhteen alkeet.

Jos tämä selkenee, kansainvälisen suosion ymmärtää, sillä vaikka aivoni olivat naksahtaa päältä, en haukotellut, vaan "fiilistelin vähän liikaa". Sitä yrittää kehittää ajatuksen ihmissuhteiden tai yliluonnollisten voimien logiikasta, mutta sitten kuvassa on kelloja virittelevä Pelle Peloton? Tyylikäs vihje jostakin sekin on. Samaistumispintaa sarja ei vielä tarjoa.

On häkellyttävää muistaa, että ajan virtaa voi yleensä muokatakin ja hahmojen ja tilanteiden tulee olla tuttuja, jotta sellaisen tajuaa. Takaumakin olisi tuhti idea vaiheessa, jossa se huomio, ettei nilkkiteini ole täsmälleen sama henkilö aikuisena, on ensimmäinen selkeä hahmonkehitykseen liittyvä kysymys.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sara Forsberg lisäsi... Porispere järjestää ... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.07.2020 klo 10.24

Samoissa tunnelmissa. Kyllä tähän koukkuun jää, mutta aivoja ei ole vielä räjäytelty.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova