Tuorein sisältö

Servant 1-5 ja 1-6: pöllähtäneiden setämiesten kootut terrori-iskut

22.01.2020 klo 23.00 | Luettu: 2077 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Cricket ja Rain


Hermoileva kokkiäijä ja katsoja ovat tottuneet siihen, että lapsenvahdit ovat kuin hammaskeijuja ottaessaan nuken ja jättäessään tilalle vauvan - älä kysy lisää! Talon väellä ei ole ilmeisiä pahoja aikeita. Näkökulma siirtyy lapsenvahdille. Hän seuraa pariskunnan outoilua sirpaleisesti. Apukokin hän tuntee ja naapurille hän yrittää olla ystävällinen, mutta heinäsirkat iskevät ja tyttöparka on helisemässä.

Kumivauvan ilkeä, alkoholisoitunut eno Ron Weasley uskoo, ettei vauvoja saa lahjoitella ilman paperitöitä, joten hän terrorisoi lapsenvahtia. On taitavaa, että lapsenvahti eli oletettu roisto on sympaattisimmillaan jaksossa, jossa hänen synkät taipumuksensa ovat avoimimmin esillä. Ei pitäisi sohia ampiaispesää, vaikka ampparit väsäsivät sen pesän olohuoneeseesi?

Weasley saa kunnianpalautuksen kuutosessa rientäessään siskonsa tueksi. Yltiöpositiivinen emäntä ihmettelee kyllä itsekin lapsenvahdin haudankaivajalta tai zombielta vaikuttavaa setää, joka putkahtaa vierailulle, mutta emäntä päätyy mukailemaan setämiehen hihhulimaista uskonnollisuutta tehdäkseen myönteisen vaikutuksen.

Sarjassa esiintyy tasaisesti nokkelia heittoja ja koomisesti kehystettyjä tilanteita, mutta zombiesedän myötä kuudes jakso on ensimmäinen, joka on ensisijaisesti hauska. Sarjan kuvailu kauhuksi on liioittelua, mutta jännitteet toimivat tarkoitetusti.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Apple TV+, iPadilla

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraava Star Wars -... Parhaat kotimaiset e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova