Tuorein sisältö

Marvelin idea tehdä animaatioita aikuisille hajosi käsiin

27.01.2020 klo 15.30 | Luettu: 748 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin useimpien tulevien tv-projektien koti on Disney+. Disney omistaa enemmistön myös Hulusta, jota varten kehiteltiin neljää koomista ja korkeamman ikärajan animaatiosarjaa, joiden oli tarkoitus johtaa yhteiseen The Offenders -minisarjaan The Avengers -leffojen ja The Defenders -minisarjan hengessä.

Howard the Duck ja Tigra & Dazzler on peruttu, joten minisarjakin jää haaveeksi. Kyse on pohjimmiltaan siitä, että tuottaja Jeph Loeb jättää Marvelin ja tv-puolta valvoo jatkossa elokuvauniversumin isä Kevin Feige. Monet Loebin näytellyt sarjat ovat päättyneet tai päättymässä.

M.O.D.O.K. ja Hit Monkey etenevät yhä. M.O.D.O.K. -jaksoja on saatu valmiiksikin. Patton Oswalt tulkitsee nimihenkilöä (kuvassa), joka oli outo superkonna jo ennen komediasarjaideaa. M.O.D.O.K. (Mental Organism Designed Only for Killing) on epäonnistunut maailman valtaamisessa useasti ja hänellä on keski-iän kriisi.

Hit-Monkey on vähän niin kuin John Wick, mutta apina. Howard the Duck on erinäisissä Marvel-leffoissa vilahtanut puhuva ja sarkastinen ankka. Tigra on ihmiskissa bikineissä. Dazzler on "valovoimainen" mutantti, jolla oli pieni rooli X-Men: Dark Phoenixissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi viikolla saadaa... Odotettu Madventures... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova