Tuorein sisältö

Marvel julkisti sarjoja ja leffan: Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars ja Fantastic Four

11.12.2020 klo 04.18 | Luettu: 1203 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin elokuvauniversumin pääarkkitehti Kevin Feige paljasti uusia kuvioita Disneyn sijoittajille suunnatussa tapahtumassa.

Secret Invasion on tv-sarja, jossa seikkailee Samuel L. Jacksonin näyttelemä Nick Fury ja Ben Mendelsohnin näyttelemä muotoa muuttava skrull nimeltä Talos. He tutustuivat Captain Marvel -elokuvassa. Secret Invasion on alunperin sarjakuva, jossa paljastuu, että skrullit ovat soluttautuneet maapallolle kaikessa hiljaisuudessa.

Ironheart-sarja esittelee naispuolisen seuraajan Iron Manille. Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk) näyttelee vuonna 2015 luotua sarjakuvahahmoa, joka on nuori supernero. (Uutisessa luki alunperin Iron Hart, koska lähde antoi väärän nimen.)

Eikö Iron Manilla ole jo seuraaja? Tavallaan on ja Don Cheadle jatkaa War Machinen näyttelemistä sarjassa Armor Wars. Sarja perustuu samannimiseen sarjakuvatarinaan, jossa Iron Manin teknologiaa on päätynyt vääriin käsiin.

Jon Watts on kahden uusimman Spider-Man-elokuvan ohjaaja, joka filmaa parhaillaan kolmatta osaa. Sen jälkeen hän ohjaa elokuvan aiheesta Fantastic Four. Ihmeneloset on Marvel-universumin ensimmäinen sankariperhe, joka viimeinkin saapuu Marvelin elokuvauniversumiin.

Sarjoja esittää Disney+. Feigen mukaan elokuvat ovat tällä hetkellä tulossa teattereihin.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel-fanin pikkujo... Hayden Christensen p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova