Tuorein sisältö

Avenue 5, osa 2: realistisessa Star Trekissä seikkailisivat Dork, SOB ja Fuckoff

27.01.2020 klo 23.00 | Luettu: 2455 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
And Then He's Gonna Shoot Off...


Ihminen on laumaeläin? Paskapuhetta. Harhaan uskova skipatkoon sci-fikomedian, joka hitusen kärjistäen osoittaa, ettei ihmisten kanssa voi elää. Vahvistan hahmojen olevan sietämättömiä, kuten sarjaa sietämättömänä pitävät sietämättömät nilkit väittävät. Huumorin vuoksi he ovat hieman yliedustettuja, jotka sylkevät myrkyllistä sarkasmia ystävilleenkin Pyrrhoksen voittojen vuoksi (osuus on 90%), mutta jo aloituskohtaus antaa tilaa eri tavoille olla väärässä.

Epäpätevyytensä sinisin silmin myöntävä kapteeni Hugh Laurie eli sarjan sydän yrittää sanoa, että onnettomuuden vuoksi avaruuslaivan kotiinpaluu lykkääntyy kolme vuotta. Sana levisi jo, joten matkustajat keskittyvät kritisoimaan sitä, että miehistö lässyttää kuin lapsille ja käyttää liian vaikeita sanoja. Idiooteillakin on lupa puhua, muistuttaa vallankaappausta yrittävä "tolkun muija" myöhemmin, vaan eipä hän sellaisia puolusta, jotka eivät hänelle pokkuroi.

Kun miehistö pohtii, saattaako paluu kestää vain puoli vuotta, positiivisesti ajattelevat omivat kunnian lällättäen, negatiivisten haukkuessa heidät idiooteiksi. Matkustajat onnistuvat pettymään ajatukseen kuudesta kuukaudesta, koska he kuulivat siitäkin ennenaikaisesti. Toivoin viimeksi sen selkeytyvän, mistä näkökulmasta ihmisluontoa kritisoidaan, mutta ei tässä juuri epäselvyyksiä ole. Ihmiset ovat tätä, jos he kokevat, että heillä on valtaa (esim. somessa tai arvostelupohjan käyttöoikeudet saatuaan).


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eput feat. Iiro Rant... Syövän selättänyt ma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova