Tuorein sisältö

Batwoman 1-11: kiitos multiversumille karseimman näyttelijän tuplaroolista

28.01.2020 klo 23.15 | Luettu: 2010 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 11
An Un-Birthday Present


Tavallaan se on loogisin veto aikoihin, kun Batwomanin sisko vaihtoehtotodellisuudesta ilmestyy maisemiin nyt, kun saman siskon hullu versio on kahleissa. Batwoman tarkistaa, ettei häntä huijata tukan värillä - fiksua! Batwoman saa suoria vastauksia: sisko olisi yhä kesäteatterin silmienpyörittelijä, vaikka Batwoman olisi pelastanut hänet lapsena, mutta sisko olisi sisäsiisti.

Paha sisko muistelee taas sekoamistaan ja muistuttaahan se, että pari dynaamista jaksoa on nähty. Ajatusakrobatian avulla jaksoa voi hetken arvostaa. Se, että tyhjästä putkahtanut kiltti sisko on heti valmis soluttautumispuuhiin, on uskottavuusongelma, mutta siitä voidaan syyttää kauden alkua. Kuvitellaan hänen olevan tuttu, niin jaksohan keskittyy yhteen asiaan useasta näkökulmasta.

Tietenkin on arvattavissa, että jokainen homma, jossa hahmojen pitää osata jotakin, hajoaa käsiin (jotta tekijät samaistuisivat heihin). Pahan siskon kaveri Nahkanaama tajuaa heti, että hyvä sisko on huijari. Nahkiksen juonella ei ole muuta suuntaa, joten paljastuu, ettei hän osaa solmuja, joten vangiksi päätynyt Batwoman pakenee ja nyt Nahkis on vanki. Samaan aikaan paha sisko pakenee taas, koska vartijat toimittivat hänelle kirjanmerkin, jotta hän kuristaisi heidät. Piiri pieni pyörii.

Surun 5 vaihetta eivät ole saaria. Siinä on jo enemmän "hyväksymistä" (5) kuin "masennusta" (4) ja "kaupankäyntiä" (3), kun lupaan, etten kauden jälkeen katso enää ikinä mitään Arrowverseen liittyvää, mutta jos kokeeksi vielä "kiellän" (1) sarjan laadun, "vihan" (2) kautta on taas kuljettava.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 1-10 --- Jakso 1-12 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nämä kaikki veloituk... Top Gearin uuden kau... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.01.2020 klo 06.50

amy schumer olisi paras kissanainen, purrrr!
Siis jos sellainen tässä sarjassa vierailisi.
Muokannut: LateHuominen 29.01.2020 klo 06.50 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova