Tuorein sisältö

BoJack Horseman loppuu 7/8: kiimainen yksisarvinen

06.02.2020 klo 23.00 | Luettu: 1884 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6: Jaksot 13 ja 14
The Horny Unicorn ja Angela


Nämä nimenomaiset jaksot herättivät ymmärtämään, minkälaista lopetusta olisin pitänyt ideaalisena.

Maailma vihaa BoJackia, joka pysyy vielä hetken selvin päin hengaillessaan toisen renttujulkkiksen kanssa. Hän yrittää paluuta renttuleffan (otsikko) avulla ja kaveri antaa säälistä keikan. Ojassa ja roskassa niinikään käynyt entinen Disney-kullanmuru Lindsay Lohan mainitaan ja puheeksi tulee se idea, jossa Bill Cosby leikataan The Cosby Show'sta.

Tässä oli fiksuja askeleita, mutta kerronta on nopeaa ja suppeaa - vaikka kausi voisi olla vertaus Mel Gibsonista. Hän teki inhimillisimmän leffansa Hacksaw Ridgen "mustalle listalle" päätymisen jälkeen, ja yhä valikoiduista uutisista ja blogeista löytää sen signaalin, ettei moni anna hänelle anteeksi, vaikkei hän ole mikään Cosby. Hänen on hyväksyttävä se ja silti pysyttävä selvin päin. Valinnan ei tarvitse olla Gibson, mutta Hollywoodissa on tarinoita, joiden läheisempi ja kattavampi mukailu olisi kiintoisampaa kuin esimerkiksi irtovitsi Xerox-firman yrityksestä haastaa BoJack, joka on maininnut firman nimen.

En sano mitään yksityiskohtaista sivujuonista, joihin vähintään puolet energiasta palaa jälleen. Ne vievät sivuhahmoja kohti henkilökohtaisia loppulausuntoja, kiva. Dianen kuviot ovat olleet samaistuttavimpia, mutta melkein luopuisin niistäkin, jos BoJack vietäisiin kunnolla maaliin. Oli hyvä, kun BoJack kaikesta huolimatta pärjäili ja on sääli, kun tilanne synkkenee, mutta kuuden vuoden paino ei tunnu sallivan esitettyä isompia oivalluksia.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 6. kaudelle:


< Jaksot 11-12 --- Jaksot 15-16 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ihmis-Kenistä Barbie... Jesus palaa vankilas... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.02.2020 klo 09.59

Vaikkeivät jaksot ansiottomia olekaan, näistä jäi se fiilis, että käsikirjoittajat olisivat halunneet rakentaa kokonaisia tarinoita esim. tästä leffasta, joka nyt kuitattiin lähinnä maininnalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova