Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 1-3: tällä miehistöllä mennään kohti tutkimatonta kuminaista

08.02.2020 klo 00.15 | Luettu: 3000 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
The End is the Beginning


Kun uudenlainen tekonainen hengailee borgien kuutiossa, ilmeisin veikkaus on se, että hänestä tulee uudenlainen borgien kuningatar. Jakso antaa arvaukselle sähköä, kun pasianssia puoli jaksoa pelannut entinen borg ja Picardia ahdistellut palkkamurhaaja saavat rinnakkain paskahalvauksen, jonka aikana he varoittavat lyylistä.

Noin muuten jakso laukaisee Picardin taivaalle ja esittelee suppean miehistön. Picard. Avaruudessa. Tuttu nuotti. Jee. Lupaavaa on, vaikkei mikään auta perustelemaan Amazonin puolen vuoden jälkeen noussutta maksua.

Picardin ja aavikkopummin historia selitetään. Vaatii hienostuneisuutta todistaa, että sankarilla on elämää episodien välissä, eikä paras tapa ole inttää, että hänellä on ollut hyviä ja huonoja aikoja katsojalle uuden hahmon kanssa. Tuttuja naamoja on tulossa myöhemmin, ja olisin jättänyt heille sen kliseen, että "15 vuotta sitten riitauduimme, joten enää ei jaksa".

Aavikkopummi (entinen upseeri) suosittelee pilotiksi Han Solon Trekkie-versiota, joka on makean kyynisyyden ohella siivousintoilija tai muuta autistista. Neljäs pyörä on neuroottinen tieteilijä, joka tuo mieleen Discoveryn Silly-Tillyn, kuten kuminaisen sänkyyn vienyt äijä haiskahtaa Discoveryn Spockilta.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Entinen maailman kau... Hirviöt liittoutuvat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova