Tuorein sisältö

Sex Education 2-5: miesten ja naisten on paras pysyä omissa piireissään seksissäkin

13.02.2020 klo 23.45 | Luettu: 1498 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5


Erikoisten suhteiden määrä lähentelee pistettä, jonka jälkeen sirpaleinen saippuaooppera ehkä innostaa. Kaiken ei tarvitse johtaa romanssiin. Nelikymppinen karpaasiteini Viv koettaa iskeä hintelän roolipelinörtin ja onnistuipa hän tai ei, yritys on sympaattinen koulun atleetin auttaessa. Poikaystävään pettynyt söpökki Ola näkee pusu-unen naispuolisesta sarkasminörtistä. Maeve jatkaa tuttavallista äkäilyä pyörätuoliin päätyneen, tietenkin sarkastisen naapurin kanssa.

En ole enää varma, tunnistanko huipentumat sirpaleiden seasta. Olan unet johtavat lopulta aitoon pusuun. Hän toteaa, että tältä pussailun pitää tuntua, mutta toisen osapuolen reaktio jää ilmaan, enkä muista, mikä on hahmojen keskinäinen historia. Se melkein tuntuu harkitulta, että Ericin kolmiodraama etenee samalla. Eric ja kiusaaja-Adam ovat sarjan Ross & Rachel, mutta Eric valitsee tänään ranskalaisen pojan. On hieman outoa, että Olan lausunto hyvästä tunteesta tulee heti sen perään, kun Eric on hetken epäröityään pussannut poikaa julkisesti, mikä ainakin maailmanhistoriaa ajatellen on voimaannuttava tempaus.

Pääasiassa jakso kertoo siitä, kuinka ns. päähenkilöt Otis ja Eric sekoilevat eräreissulla ja Maeve kolmantena sellaisena jatkaa hulttioäitinsä ihmettelyä. Heillä ei ole aikaa tai syytä muistella perusideaa eli seksikliniikkaansa. Otisin ja Ericin ystävyyden huoltaminen on tervetullutta sen huomioiden, ettei Maeve taas vaihteeksi tunnu liittyvän muihin pääjuoniin mitenkään. Tämä ja tuo ja se, että täti saa vibraattorin ja bussitapaus ahdistaa yhä jyrsijää, on katsottavaa kamaa, mutta vähemmän olisi enemmän.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Urallaan 77 miljoona... Lätkää lätkän vuoksi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova