Tuorein sisältö

Sotaelokuva V2 on korkeampi kuin se on leveä

19.02.2020 klo 21.30 | Luettu: 3147 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Merkillä ei ole väliä. Voit kokeilla tätä juuri nyt. Kun käännät puhelintasi 90 astetta, puhelin muuttuu pieneksi televisioksi. Ruutu oli korkeampi kuin se oli leveä, mutta nyt ruutu on leveämpi kuin se on korkea. Jos silmäsi ovat vierekkäin, eivätkä päällekkäin, tästä niksistä tulee olemaan paljon iloa.

Vaihtoehtoisesti voit innostua sotaelokuvasta V2. Escape From Hell, jossa kuva on korkeampi kuin se on leveä. Elokuva tehdään ensisijaisesti kännyköitä varten, mutta näytöksiä varmasti järjestetään parissa teatterissa, jotta kankaasta voidaan jättää käyttämättä ennätyksellisen laaja suikale.

Ohjaaja Timur Bekmambetov intoilee, että kyseessä on maailman ensimmäinen vertikaalinen megaleffa. Budjetti on 10 miljoonaa dollaria. Bekmambetov on itsekin tuottanut samaa logiikkaa noudattavia sarjoja.

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo vangitusta venäläisestä pilotista Mikhail Devyatayevista, joka päätyy johtamaan pakoa saksalaiselta vankileiriltä. V2-nimi viittaa "Vergeltungswaffe 2" -ohjukseen, eli maailman ensimmäiseen ballistiseen ohjukseen, josta Devyatayev toimitti tietoja kotipuoleen.

Kukaan ei voi todistaa, että sivustomme perustajat palvoisivat kyseistä ohjusta kuin mutantit ydinpommia Apinoiden planeetalla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Samuel L. Jackson nä... Locke & Key 1-4: por... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova