Tuorein sisältö

Solar Filmsin ja Renny Harlinin uusi yhteistyö yllättää

04.03.2020 klo 11.29 | Luettu: 419 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Solar Filmsin ja Renny Harlinin uusi yhteistyö on yllätys.

Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten vuonna 1986 ilmestyneen Jäätävä polte -kulttielokuvan!

Luokkakokous 3 -leffaa tähdittävät tutut nimet eli Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Teattereihin elokuva tulee Suomessa vuonna 2021. Elokuva kuvataan tulevana kesänä.

Solar Filmsin tiedotteessa Harlin toteaa elokuvan tekemisen Suomessa olleen miehen tavoitteena ja haaveena jo pitkään.

"Rakastan elokuvan tekoa. Olen ollut sanoinkuvaamattoman onnekas siinä, että olen saanut omistaa sille koko elämäni ja ohjata 22 elokuvaa Hollywoodissa, Kiinassa ja ympäri maailman. Ainoa asia jota rakastan vielä enemmän, on kotimaani Suomi. Ajatus kahden rakkauteni yhdistämisestä on kytenyt mielessäni 35 vuotta".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

RENNY HARLIN OHJAA LUOKKAKOKOUS 3 -ELOKUVAN! ???????? Elokuva on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat keränneet elokuvateattereihin yhteensä yli 800 000 katsojaa. Elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien lailla @samihedberg, @akuhirviniemi ja Jaajo @pelaaja2 Linnonmaa. #Luokkakokous3 on Solar Filmsin tuotantoa ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva perustuu edeltäjiensä lailla tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan. Sen tuottavat @selin.markus ja Jukka Helle. Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan. Teattereihin elokuva tulee Suomessa vuonna 2021. Elokuva kuvataan tulevana kesänä. @rennyharlin kommentoi elokuvaa ja kotimaassaan tapahtuvia kuvauksia seuraavasti: “Rakastan elokuvan tekoa. Olen ollut sanoinkuvaamattoman onnekas siinä, että olen saanut omistaa sille koko elämäni ja ohjata 22 elokuvaa Hollywoodissa, Kiinassa ja ympäri maailman. Ainoa asia jota rakastan vielä enemmän, on kotimaani Suomi. Ajatus kahden rakkauteni yhdistämisestä on kytenyt mielessäni 35 vuotta.” Hän jatkaa: “Elämme vain kerran. Elämäni Kiinassa viimeisen viiden vuoden aikana on opettanut minulle, että valmista kaavaa elämälle ei ole ja haaveet ja unelmat voivat toteutua odottamattomin tavoin, kunhan niihin uskoo ja on valmis panemaan kerta toisensa jälkeen kaiken likoon.” Kuvauksia hän odottaa jo: “Koska aikataulussani oli juuri nyt tilaa ja oikea mahdollisuus aukeni edessäni, vastaus oli päivänselvä. Kotimaisen komedian teko rakkaassa kesä-Suomessa on minun palkintoni itselleni vuosikymmenistä tien päällä. Odotan tämän kesän antavan minulle ainutlaatuisen elämyksen ja aion panna kaiken kokemukseni likoon, jotta luon Suomen kansalle klassikon, josta kaikki voivat nauttia pitkään.” Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla ????

Henkilön Solar Films Inc. ???????? (@solarchannel) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Formulalähetykset si... Tahko Juhannus julki... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova