Tuorein sisältö

Sex Education 2-6: pyllyni on valmis

07.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 3429 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6


Keskityn kokeeksi seksiopetukseen löytääkseni jakson punaisen langan.

Jäbä tahtoo kikkeliä, mutta sottaisuus arveluttaa. Hän kysyy neuvoa teiniterapeutilta, joka kysyy neuvoa ammattihomolta. "Pyllypesu ei ole pakollista, jos syöt paljon kuituja ja ulostat säännöllisesti". Muiden ohjeiden päälle hahmot höpisevät. Olen jo vegetaristi, joten haastanko sarjan oikeuteen, jos menen perseilemään ja tapahtuu onnettomuus?

Terapeutti ei toimita tietoa asiakkaalleen, mutta onneksi käsikirjoituksen lukenut ammattihomo ymmärtää neuvoa, että partnerille tulee avautua tällaisista. Kiusaava kaappihomo ei tee jakson alussa muuta kuin teippaa lappuja naamaansa, mutta historiasta johtuen sillä on painoa, kun hänkin avautuu potentiaaliselle partnerilleen. Ehkä tämä oli se lanka.

Lisäksi: pari asiaa toistetaan. Se ahdistaisi teiniterapeuttia, jos äiti tutkisi häntä, ja bussipervon ahdistelema tyttö tulee tarvitsemaan terapiaa. 90% on maustetta: on joukkuetietovisa ja illalliskutsut muuttuvat bileiksi ja sporttiteini on vähällä murtaa kätensä uudestaan (urheiluun liittyvien) paineiden vuoksi.

Sarja etenee helposti inspiroivalle reviirille, jos pyörätuolivirnistelijä varastaa tylsän, turhan, Spider-Manin näköisen päähenkilön Mary Janen ja he sikiävät, tai jos 300-kiloinen teinimummo iskee hintelän nilkin tai sporttihirmun, ja sarja selventää, miten aukko löytyy.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix esittää: sci... Kirotun ja Supernatu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova