Tuorein sisältö

Sex Education 2-7: Breakfast Club bussitumputtajien uhreille

14.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 1194 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7


Viimeksi löysin täytteestä hitusen perusidean mukaista seksiopetusta. Nyt diplomaattinen tuomio on se, että toki asioiden mainitseminen saippuan merkeissä voi olla avartavaa - koululaiselle? Teinien seksiklinikka on haudattu ja sekin jää sivumaininnaksi, että oikean terapeutin muistiinpanot leviävät.

Mainitaan katumuspilleri. Ei sanota siitä mitään. Mälsä päähenkilö taisi menettää neitsyytensä bimbolle: ehkä irvistät, että tuollaisia sitä tulee kännissä pantua, tai jos tykkäät näyttelijöistä, oivallat että akti olisi mukava muistaa. Seksiopetusta.

Bussipervon uhri saa vertaistukea. Tytöt puhuvat satuttavasta arkipäiväisestä ahdistelusta. Jos kuuntelisin nurkan takana, voisin putkahtaa huikkaamaan, että juu ja jos saisin päättää, niin ryhmävalmennuksessa ei tarvitsisi koskea työkaveria hartioista rintaliivien kohdalta ja kaikkien pitäisi pukeutua Power Rangereiksi, eikä se miete ole sitten slut-shamingia! Niin. Palaankin tänne sitten.

Suhteita viedään kohti väliaikapisteitä tauon lähestyessä. Fransmanni ei ole se oikea päähomolle ja yllättävästi suhtautuminen uskontoon kärjistää sitä. Musta lesbo-Guile ja hujoppityttö päättävät seurustella, ja kiitos yhteisen vertaistukijuonen, kemiasta saa nyt vainun. Se on kehu, että uskon vertaistukijuonen apinoivan John Hughesin tunnelmia, vaikkei se ole saavutus, että tyttöjen välillä on 15 tunnin jälkeen lähes vastaavaa solidaarisuutta kuin leffoissa.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Myös Anna Abreun kev... Stranger Things ja m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova