Tuorein sisältö

Mikael Gabrielin Löytäjä saa pitää näyttävän videon muodossa

11.03.2020 klo 15.34 | Luettu: 337 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mikael Gabrielin lauantaina julkaistu single Löytäjä saa pitää saa rinnalleen elokuvallisen videon.

Kappale sai alkunsa viime kesänä Tokiossa, jonne Mikael palasi tammikuussa ohjaaja Viivi Huuskan kanssa. Tokio on muodostunut Mikaelille tärkeäksi paikaksi ja osa tulevasta albumista on äänitetty siellä. Tuntui luonnolliselta ja jopa tarpeelliselta kuvata musiikkivideo Japanissa. Artistille oli tärkeää, että emotionaalisesti vahvaan kappaleeseen saatiin luotua yhtälailla vahva video.

Kaunis video sisältää myös paljon kipua, ja kaikki videon kohtaukset pohjautuvat Mikaelin omiin kokemuksiin tai uniin.

Mukana videolla nähdään myös Mikael Gabrielin vastaava tuottaja Tido.

"Mä oon iloinen, että oon löytänyt ihmisen, joka pystyy kuvittamaan mun tunteita ja kokemuksia, ja avaamaan mussa sellaisia lokeroita, joita en tiennyt edes olevan. Löytäjä saa pitää on ensimmäinen osa meidän visuuaalisesta matkasta ja odotan, että päästään luomaan lisää taidetta yhdessä", kertoo Mikael Gabriel.

"Videon kuvaaminen Tokiossa tuntui unelta. Jetlag ja hyvin intensiivinen aikataulu loivat tekemiseen sopivan sumun. Teimme yhteistyötä tokiolaisen tuotantoyhtiö Mr + Positiven kanssa. Vastaava tuottaja Peter Grasse oli koonnut upean työryhmän, joka mahdollisti helpon työskentelyn", toteaa Viivi Huuska.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saaristo Openin ohje... Invisible Man sen ma... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova