Tuorein sisältö

Kidding - juttu 9: parempi harha hullussa, kuin muropaketin lelu p*******

12.03.2020 klo 23.30 | Luettu: 347 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jaksot 7-8
The Acceptance Speech ja A Seat on the Rocket


Nöyryytetty herra Pickles on kadonnut - 60-luvulle?! Aikamatkoista on puhuttu, mutta kyseessä on vanhainkoti dementikoille. Picklesin äiti asuu siellä ja isä päätyy sinne aivoinfarktin jälkeen. Menneessä eläminen on helpompaa potilaille ja Picklesille. Hän suhtautuu roolileikkeihin yli-innokkaasti, mutta tokkopa asiakkaat muistavat epäkohtia. Ainakin muuan homoseksuaali hoitsu luottaa siihen.

Picklesin vanhemmat vaikuttavat löytävän yhteisen sävelen, mutta äiti, jonka isä näkee, on tosiasiassa se miespuolinen hoitsu. Ennen näitä jaksoja Picklesin isä ei vaikuttanut olevan sekaisin. Tunnen itse menettäneeni otteen todellisuudesta, kun yritän pysyä kärryillä tavoitteista. Kasvomuistini on luokkaa satasen luurilla toimiva mainosrahoitteinen app, joten katsoin kohtaukset pariin kertaan varmistuakseni, että on erikseen oikea äiti ja afroamerikkalainen homoäiti. On takaumia, on sivujuonia; on ties kuinka monta unohdettua sivujuonta. Yhdessä vaiheessa ajattelin Picklesin perustavan pian uskonnollisen kultin, mikä on vain yksi juttu, johon ei kannata hukata aikaa tänään.

7. jakson tulisi pysyä vanhainkodissa. 8. jaksolla on lupa poukkoilla enemmän luovan rytmin nimissä, kunhan kaikki ("kaikki" ei ole paljon pyydetty, kun kestoa on 25 minuuttia) tukisi sitä väittämää, että Picklesin ja siskon nuoruuden unelmat kytkeytyvät avaruusraketin kosahtamiseen.

7. jakson nimi viittaa siihen, että Picklesiä odotetaan palkintogaalaan. Sivuraidetta ylläpitää sattumus, jossa gaalassa alusta saakka kyykkivä sisko on tunkenut toosaansa muropaketin lelun. Idea on tuskallinen nimenomaan siinä mielessä, että mies on sen kirjoittanut, mutta en ole varma, mitä kipua pidän epäkohtana ja mitä ominaisuutena.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Juttu 8 --- Juttu 10 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anna Puun kiertueen ... "Kaikki" leffat on p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


172


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova