Tuorein sisältö

Disney++? Mulanista aiotaan nyhtää korkeaa lisähintaa

05.08.2020 klo 02.05 | Luettu: 858 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Moneen kertaan lykkääntynyt näytelty Mulan saapuu Disneyn suoratoistopalveluun 4. syyskuuta. Leffa ei kuitenkaan kuulu suhteellisen edulliseen kuukausihintaan (6,99 dollaria / euroa), vaan se pitää vuokrata erikseen: Yhdysvalloissa vuokraus maksaa 29,99 dollaria.

Leffa saapuu teattereihin niissä maissa, joissa Disney+ ei toimi. Jos tiedot pitävät tarkalleen paikkansa kaikilla markkinoilla, teatteriin tahtovat suomalaiset väistivät luodin täpärästi, sillä Disney+ aloittaa Suomessa 14. syyskuuta.

Sitä luulisi, että 200 miljoonaa dollaria kustantanut spektaakkeli yrittää löytää tiensä kaikkiin mahdollisiin teattereihin suoratoistotemppuilun ohella, mutta Disney kuvailee tätä arvokkaaksi testiksi. Tällä hetkellä Disney+ ei suunnittele muita lisämaksuja (virallisesti).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix-sarja Ratche... Mercedeksen F1-tähde... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.08.2020 klo 08.51 3 tykkää tästä

Kaikki suoratoistopalvelut joissa on maksulliset dlc:t käytössä (viaplay, tarkoitan sinua) on mun hankintalistalla hyvin matalalla.
lainaa
Mulan

06.08.2020 klo 15.19 1 tykkää tästä

Siis mitä? Jos oletetaan että uusi blu-ray elokuva maksaa n.19,90 dollaria niin aikamoisen hölmö saa olla että maksaa digitaalisesta elokuvan vuokraamisesta (katseluaikaa 1-2 päivää?) kympin enemmän. Teatterissa käyminen olisi edukkaampaa ja varmasti monelle kokemuksena "hienompi" kuin katsoa elokuva kotona telkkarista.

Mutta kun tämä floppaa niin syy on tietysti rasismissa kun aasialaistaustaisten näyttelijöiden elokuva ei kerää miljoonia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova