Tuorein sisältö

Nyt ehtii katsoa ilmaiseksi: Tom Hanksin edellinen koronatapaus ja matefakin' desinfiointia

22.03.2020 klo 13.00 | Luettu: 3384 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Koronavirus kuormittaa nettiä kansan pysyessä kotona, mutta onneksi on tämä juttusarja. Yle Areena tarjoaa paljon ilmaista sisältöä, joten kyllä kaista kuumenee, jos kaikki miettivät itse, mitä katsoa meemien vuoksi. Lone Survivor? Ei, sotaelokuvan nimi viittaa taistelun tulokseen.

Larry Crowne - Uusi mahdollisuus


Korona ja crowne ovat kruunun synonyymeja. Tom Hanks oli ensimmäinen megajulkkis, joka ilmoitti sairastuneensa koronavirukseen (hän voi hyvin). Koe nyt komedia, jonka alaotsikko ei viittaa Venetsian kirkastuneisiin kanaaleihin tai vessapaperifirman osakkeisiin, vaan Hanksin näyttelemän herra Crownen potkuihin. Mies käyttää vapaa-ajan opiskeluun ja - älä inspiroidu - Julia Robertsin näköisen opettajan imutteluun. Kavereiden lempinimi herra Crownelle: Lance Corona.

Katso leffa täällä.


Cleaner


Paniikille ei pidä antautua, ystävä: maailma kyllä jatkaa pyörimistään. Renny Harlinin ohjaama Samuel L. Jackson näyttelee eliittisiivoajaa, joka lupaa tuhota virukset ja bakteerit omalla erikoiscocktaililla ja kunnostaa vanhusten asunnot myyntikuntoon, vaikka kaasujen turvottaman ruumiin nesteet olisivat ehtineet imeytyä lattiaan useamman päivän ajan. Tämän ei ollut tarkoitus mennä näin synkäksi, mutta tuo tapahtuu alkutekstien aikana, joten onko vaihtoehtoja?

Katso leffa täällä.


Rock'y VI


Tämä on mutkaton suositus Rocky-faneille, sillä itseäni tämä hämäsi vuosikymmeniä ennen kuin ehdin katsoa. Kyseessä ei ole Rocky VI eli Rocky Balboa, vaan Aki Kaurismäen ohjaama 8 minuutin mittainen lyhytelokuva, joka on avoin hyökkäys Sylvester Stallonen 80-luvun arvoja vastaan. Rocky IV kerjää parodiaa, joten Akin olisi kannattanut esim. katsoa se. Amerikkalainen showmies häviää huomattavasti isommalle venäläiselle nyrkkeilijälle. Kuvailiko tuo lause parodiaa vai alkuperäisen leffan alkua?

Koe pätkis täällä.


Katso ilmaiseksi myös:

- Pekka ja Pätkä rasisteina ja lappilaista pehmopornoa
- Turkish Star Wars ja hitain ja tylsin The Fast and the Furious
- Alkuperäinen He-Man ja G.I. Joe ja Andrew Lloyd Webberin soitinmenot

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Picard 1-... Star Wars -sarja The... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova