Tuorein sisältö

Nyt ehtii katsoa ilmaiseksi: Turkish Star Wars ja hitain ja tylsin The Fast and the Furious

26.03.2020 klo 16.00 | Luettu: 2144 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Internet Archive on jännittävä sivusto useista syistä ja yksi on elokuvakokoelma. Arkisto tarjoaa ilmaiseksi leffoja, joita saa levittää vanhentuneiden tekijänoikeuksien vuoksi tai luvan kanssa. On klassista laatusci-fiä Plan 9 from Outer Spacesta aina Star Wreck: In the Pirginningiin saakka ja vaikka mitä muuta.

The Fast and the Furious


Alkuperäinen The Fast and the Furious tarjoaa kriitikoiden mukaan niinkin kovaa kyytiä kuin "siedettävää b-laatua" ja "väsyneitä takaa-ajoja romanttisilla välipysähdyksillä". Hurjapää on lavastettu syylliseksi, joten hän pakenee, kidnappaa äksyn daamin ja kaahaa kohti Meksikoa. Konfliktissa on relevanttia kutinaa ainakin siksi, että meksikolaiset ovat valitelleet, että jenkit tunkeutuvat rajan yli ja ostavat heidän vessapaperinsa. Vin Dieselin samanniminen saaga lisensoi nimen tältä 50-luvun teokselta, ja tähän on tyytyminen, koronaviruksen lykättyä seuraavaa Fastia vuodella.

Katso leffa täällä.


The Boy in the Plastic Bubble


Moni asia näyttäytyy uudessa valossa. Monesti parodioitu draama ulkoilmalle allergisesta John Travoltasta on nyt lottovoittofantasia ainoasta pojasta, jolla on turvallinen koti, ilmatiivis aurinkotuoli ja viikoittaista kauppareissua varten avaruuspuku. Tytötkin tykkää, eikä orastavaa kemiaa pilata hätäilyllä, vaan toiseen tutustutaan, kunnes oikeasti tekee mieli avata ovi ja selvittää, tappavatko tyttöpöpöt. Näin sen pitäisi mennä. Kaikkien pitäisi elää jatkossa hamsteripalloissa - miksei hallitus tee mitään?!

Katso leffa täällä.


Dünyayi Kurtaran Adam


Jaksatko ahdistua, kun teinit ja mummot skeittaavat kaupungilla, vaikka maapallon aivoriihi sopi karanteenista? Sinulla on opittavaa ihmiskunnasta, nuori padawan, ja yleissivistystä on tämäkin teos. Legendaarinen "turkkilainen Star Wars" on elokuvan muotoinen versio siitä kulttuurista, että jos torilta saa raakaa lepakkokeittoa, myynnissä on takuulla myös Spider-Man-leluja, joiden paketissa lukee Supperman. Star Warsin kuvastoa käytetään arkistomateriaalina tökerösti, vaikka silmämääräisesti arvioiden ne ovat aitoja, elämässä pärjäileviä aikuisia, jotka kehtaavat spedeillä väliajoilla.

Koe klassikko täällä.


Katso ilmaiseksi myös:

- Pekka ja Pätkä rasisteina ja lappilaista pehmopornoa
- Tom Hanksin edellinen koronatapaus ja matefakin' desinfiointia
- Alkuperäinen He-Man ja G.I. Joe ja Andrew Lloyd Webberin soitinmenot

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Locke & Key 1-10: ro... Kytät, konnat ja siv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova