Tuorein sisältö

Koronaviruksen lykkäämä musta komedia The Lovebirds päätyi Netflixin talliin

21.03.2020 klo 23.59 | Luettu: 2497 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Monet Hollywood-leffat lykkääntyvät koronaviruksesta johtuen, mutta vastapainoksi muutamat on mahdollista katsoa kotona aiemmin kuin oli tarkoitus. Tilanne on viihdealan näkökulmasta alkumetreillä ja ensimmäiset päätökset koskivat Yhdysvaltoja: pari viikkoa vanha Pixar-animaatio Eteenpäin on jo mahdollista katsoa siellä ja mm. Birds of Prey ja The Invisible Man valmistautuvat aikaisiin julkaisuihin.

Netflixin elokuvat julkaistaan yleensä kaikkialla yhtäaikaa. The Lovebirds saa kunnian olla ensimmäinen koronaviruksen vuoksi tapahtunut ostos. Mustalla huumorilla höystetyn romanttisen komedian oli tarkoitus saapua teattereihin 3. huhtikuuta.

Uusi julkaisupäivä on hämärän peitossa. Sama studio eli Paramount Pictures ja Netflix yllättivät vuonna 2018 ilmoittamalla, että The Cloverfield Paradox julkaistaan Netflixissä saman tien, joten ehkä myös Lovebirds saadaan linjoille pian.

Kumail Nanjiani ja Issa Rae näyttelevät pilvilinnoja rakentelevia rakastavaisia, jotka yhtäkkiä joutuvat selvittämään murhan, jottei heitä epäiltäisi. Ohjaaja Michael Showalter vastasi myös The Big Sick -komediasta, joka toi Nanjianille Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksesta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Top Gear -juontajan ... Bondin roolista tutt... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

22.03.2020 klo 01.51 1 tykkää tästä

Tuoreita ensi-iltoja löytyy nyt suomalaisistakin vuokraamoista: törkyhintaan, mutta niin se on muuallakin.

The Invisible Man, The Hunt ja Emma kustantavat noin 18 euroa ja kyse on juurikin vuokrauksesta. Bloodshot on tulossa.

Leffastudiot toivovat, että tämänsuuntaisia hintoja voi pyytää normaalitilanteessakin teatterikiertueen aikana, mutta teatterit eivät luonnollisesti halua, että vaihtoehtoa on olemassa ollenkaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova