Tuorein sisältö

Locke & Key 1-10: roisto on kirjaimellisesti yhtä vaarallinen kuin Darth Vaderin pahvikuva

25.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 584 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 10:
Crown of Shadows


Roistolla on avainkruunu, jolla voi hallita varjoarmeijaa. Hän virnistelee kuin Yön kuningas Hardhomessa, koska hän saattaa pärjätä kolmelle kakaralle. Hä hää! Fly my pretties! Ei perkele...! Pennut tajusivat pistää valot päälle! Ai saatana, juuri kun menin superpelottavaan varjotilaan, 10 vuotias puukotti leluvalomiekalla... Virallisessa lastenohjelmassa tämä toimisi, mutta sarja nosti ikärajaa joskus aiemmin.

He, joille sanottiin viimeksi "taikuutta" ja jotka vastasivat "häh, eikä", ovat nyt valmiita auttamaan. Paha neiti pahvilätkä pitää kärrätä sinne mistä hän tuli eli tuttuun luolaan. Avustajat ovat jääneet mieleeni. Mutta jos tiivistän, että sisko ja veli saavat avuksi kolme rakastajaansa ja siskon arkkivihollisen, ummikko virheellisesti olettaa, että 10 tunnissa on tapahtunut jotakin. Kuten oletettua, luolassa nähdään valopalloja, joita viimeksi pantattiin.

Varmaksi en tiennyt, mitä jaksossa tapahtuu, mutta olin kuullut huhun jännittävästä yllätyskäänteestä. Mikäköhän se on olevinaan? 2. kausi on roiston sadistinen salajuoni, koska hän ei edes yritä edistää tarinaa?

Perusidea on tämä: sankarit ja pahikset keräävät avaimia. Roistot on toistuvasti lyöty, mutta sitten he jatkavat entiseen malliin. Kuka oletti tarinan päättyneen, kun leluvalomiekan tainnuttama roisto noin vain viskattiin roskikseen, kuten oli tarkoitus? Megaspoileri: roisto jatkaa entiseen malliin. Roskikseen heitettiin maagisesti naamioitu sivuhahmo. Jos Locken perheen jäsen olisi heitetty roskikseen ja yksi harmoniaan vaipuneista Lockeista olisikin salaa roisto, se menisi läpi todellisena, jos vaisuna käänteenä.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 1-9

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Koronavirusepidemia ... Nyt ehtii katsoa ilm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova