Tuorein sisältö

Tuska kommentoi tulevan festivaalin kuvioita koronavirusepidemian paineessa

02.04.2020 klo 09.24 | Luettu: 597 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska on kommentoinut parhaillaan maailmaa kyykyttävää koronavirusepidemiaa.

Tuskan järjestäminen kesäkuun lopulla on edelleen hämärän peitossa. Hanskoja ei kuitenkaan ole heitetty maahan. Tahtotila on selkeä - tuskaisen kevään jälkeen on luvassa hekumallisen Tuskainen festivaali.

"Myllerrys on tullut täysin varoittamatta ja sen aiheuttamassa epävarmuudessa kärvistellään niin me Tuskan järjestäjät kuin te rakas Tuska-yleisö. On mahdollista, että kesällä ei Tuskaa festaroida. On mahdollista, että kesällä Tuska festaroidaan. Tarkkailemme tilannetta ja viranomaisten lausuntoja herkeämättä. Kerromme välittömästi, jos/kun jotain varmaa tilanteesta tiedetään. Jossain vaiheessa voi olla se tilanne, että tietoa ei ole tullut, vaan pitää tehdä päätöksiä itse. Mutta: me ollaan tässä yhdessä ja Tuskan kävijät ovat kutakuinkin parasta festarijengiä missään. Nyt pidetään huolta kaverista, pestään käsiä ja kohotellaan etämaljoja".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kevät on nyt erityisen raskas ja hidas, mutta henkiset corpset ei kulu koskaan. Vallitsevan kaltaista koronan aiheuttamaa poikkeustilannetta tuskin kukaan meistä on kokenut ja lähitulevaisuus on pimeyden peitossa kuin gootin sielu tai usvainen kuin stonermetallistin pää. Myllerrys on tullut täysin varoittamatta ja sen aiheuttamassa epävarmuudessa kärvistellään niin me Tuskan järjestäjät kuin te rakas Tuska-yleisö. Joo - niinkuin humppa - se on hanurista. On mahdollista, että kesällä ei Tuskaa festaroida. On mahdollista, että kesällä Tuska festaroidaan. Tarkkailemme tilannetta ja viranomaisten lausuntoja herkeämättä. Kerromme välittömästi, jos/kun jotain varmaa tilanteesta tiedetään. Jossain vaiheessa voi olla se tilanne, että tietoa ei ole tullut, vaan pitää tehdä päätöksiä itse. Mutta: me ollaan tässä yhdessä ja Tuskan kävijät ovat kutakuinkin parasta festarijengiä missään. Nyt pidetään huolta kaverista, pestään käsiä ja kohotellaan etämaljoja! Tuskassa on aina ollut aivan ihanaa, kun te Tuska-yleisö olette panostaneet ja olleet täysillä messissä. Pidä yhteishenkeä yllä ja postaa kuva koti- tai kesäcorpsesta storyyn ja tägää @tuskafestival! ???? Et ole yksin. Jossain vaiheessa tilanne väistämättä ratkeaa, mut nyt ei auta kuin venailla. English summary in the comment section. #tuskafestival #korona #corona #covid19 ????: @miikastormphotos, @entropias / @vulgar.fi

Henkilön Tuska Festival (@tuskafestival) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bon Jovi -rokkarin k... Dplayn kautta runsaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


136


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova