Tuorein sisältö

Suomipop Festivaaleja ei voida järjestää tänä vuonna

29.04.2020 klo 16.23 | Luettu: 1286 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomipop Festivaaleja Jyväskylässä ja Oulussa ei voida tänä vuonna järjestää.

"Meitä harmittaa suunnattomasti, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen. Kotimainen musiikki auttakoon jokaista nyt näinä vaikeina aikoina, pidä sinäkin huoli läheisistäsi ja tietysti itsestäsi".

Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Suomipop Festivaalille 2021 - sille paikkakunnalle, johon lippu on ostettu. Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 15.-17.7.2021.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomipop Festivaaleja Jyväskylässä ja Oulussa ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Meitä harmittaa suunnattomasti, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen. Kotimainen musiikki auttakoon jokaista nyt näinä vaikeina aikoina, pidä sinäkin huoli läheisistäsi ja tietysti itsestäsi. ???? MITEN TOIMIN 2020 LIPPUJEN KANSSA? ???? Jos haluat juhlia ensi vuoden Suomipop Festivaaleilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Suomipop Festivaalille 2021, sille paikkakunnalle, johon lippu on ostettu. Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 15.-17.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. ? ???? Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????? ????????????????ä????ä ????????.????.???????????????? ????????????????????????????ä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet @tiketti.fi ja @lippu.fi ???? Suomipop Festivaalien nettisivuilta bion linkkiä klikkaamalla löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen ???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????????????.?? Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta. Nyt koko Suomipop-perhe yhdessä vaikeiden aikojen yli kotimaisen musiikin voimalla ja haaveissa katseet kohti ensi kesää, Suomipop raikaa livenä jälleen 15.-17.7.2021! ???? Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi ???? #suomipopfestivaali

Henkilön Suomipop Festivaali (@suomipopfestivaali) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Devs 7/8: perkeles, ... Solar Sound Festival... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova