Tuorein sisältö

Westworld ei välttämättä kestä 6 kautta: Nolan ei tahdo sarjan venyvän yliajalle

07.05.2020 klo 13.40 | Luettu: 781 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Työ- ja aviopari Jonathan Nolan ja Lisa Joy eivät ole päättäneet tarkalleen, miten Westworld päättyy. Neljäs kausi sai vihreää valoa hiljattain. Usein on väitetty, että suunnitelma on kuuden kauden mittainen. Nolanin mukaan hänellä ja Joylla on mielessä alku, keskivaihe ja loppu, mutta tarinan pituutta ei voi vielä ennustaa.

Tarina on etenemässä kohti loppua. Nolanin mukaan kaksi mielijohdetta kilpailevat: sarjaa on hauska tehdä lahjakkaiden ja mukavien ihmisten kanssa, mutta tiimi ei halua katsojien tuntevan, että tarina on venynyt yliajalle. Tasapainoa pohditaan parhaillaan.

Myöhäistä, sanoo joku. Allekirjoittanut enimmäkseen nautti 3. kaudesta (seuranta alkaa täällä), mutta katsojaluvut ovat laskeneet ja eritoten viimeiset kaksi jaksoa olivat pettymys kriitikoille Rotten Tomatoes -sivuston tiivistelmän mukaan.

Nolan muistuttaa vision olevan se, että sarja muuttuu ratkaisevasti jokaisella kaudella. Hän haluaa pitää kiinni näyttelijöistä, mutta hän vihjaa, ettei ole varmaa, ketkä ovat päähenkilöitä jatkossa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viides Scream vaikut... Disney+ aloittaa Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova