Tuorein sisältö

Westworld 4-2: kun puistot kielletään, tee kieltolakipuisto

04.07.2022 klo 23.00 | Luettu: 640 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 2:
Well Enough Alone


Suunta on suhteellisen selkeä? "Lopullisesti tuhoutuneen" Doloresin kopio, joka ei näytä Doloresilta, valmistelee tulevaisuutta tekoälylle. Hän on korvannut korkea-arvoisia ihmisiä roboteilla, mikä on vain välivaihe. Mielenhallintakärpäset lienevät tärkeämpi jekku. Mekaaninen Ed Harris vaikuttaa aidolta Harrisilta juttuja myöten, koska kopioiden on mentävä täydestä. Aitokin Harris on hengissä, koska Dolores tahtoo lemmikin ja kenties muuta.

Dolores on perustanut jazz-ajan robottipuiston tuntemattomasta syystä. Puistot ovat huonossa maineessa, joten siksikin viranomaisia on pitänyt manipuloida. Yhtä robottisenaattoria ja seonnutta vaimoa ihmeteltyään Maeve ja "Bitch" seuraavat johtolankoja, joten he eksyvät puolivahingossa "James Bond -bileisiin", jotka paljastuvat puiston avajaisiksi.

Myös Doloresin näköinen ei-ehkä-Dolores seuraa kaninkoloa tahollaan, mikä on löyhää vihjailua hyväksyttävästi, kun hän tutusta naamasta huolimatta on kuin Neo The Matrixin alussa. Jos jokin yksityiskohta meni pieleen, niin sehän tekee tästä juonikuvauksesta arvostelun. Olen odottavainen, enkä juuri mitään mieltä. En lähde innolla uuteen robottipuistoon notkumaan 2. kaudesta johtuen, mutta jakson lopussa ehdin kokea sen harhan, että palaset loksahtelevat yhteen ja pian kuvan ymmärtää.


Keskiarvo 30 jakson jälkeen:


< Jakso 4-1 --- Jakso 4-3 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taron Egerton tahtoo... Näin paljon Tuskan U... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova