Tuorein sisältö

Sonata Arctica ja Lost Society toukokuussa live stream -keikoilla

07.05.2020 klo 19.26 | Luettu: 332 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sonata Arctica ja Lost Society nähdään live stream -keikoilla - semilive.fi:ssä toukokuussa.

Molemmat bändit striimaavat SemiLiven kautta kaksi erillistä keikkaa, joista ensimmäinen on suunnattu bändien faneille Amerikassa, toinen yleisölle Euroopassa ja Englannissa.

Lost Societyn No Absolution -albumin julkaisukeikat to 21.5. klo 03:00 ja 21:00.

Lost Society julkaisi neljännen studioalbuminsa No Absolution helmikuussa 2020. Uuden tuotoksen julkkarikeikka ja sitä seuraava kiertue jouduttiin siirtämään vallitsevan tilanteen takia hamaan tulevaisuuteen. Nyt bändi on päättänyt soittaa uuden albumin kokonaisuudessaan livestriimin kautta fanien olohuoneessa.


Sonata Arctica: Acoustic Adventures 2020 -keikat la 30.5. klo 03:00 ja 21:00.

Sonata Arctica esittää live-streamin välityksellä akustisen konsertin "Acoustic Adventures 2020".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Sonata Arctica "Acoustic Adventures 2020" - Live Stream Concerts announced through SemiLive Sonata Arctica will perform an acoustic concert “Acoustic Adventures 2020” via live stream. This is the only chance to experience the band’s acoustic gig in 2020. There will be two shows; the first one aimed for the fans in America, the second one for the audiences in Europe and the UK: Friday, May 29th 2020 Los Angeles 5 pm / Chicago 7 pm / New York 8 pm / Mexico City 7 pm / Sa?o Paulo 9 pm / Melbourne 10 am (+ 1 day) / Tokyo 9 am (+1 day) Saturday, May 30th 2020 Helsinki 21:00 / Berlin 20:00 / London 19:00 / Moscow 21:00 The shows will be streamed through SemiLive. Tickets (Access to the live stream and the archived video for 48 hours) for the shows are now on sale at: https://www.semilive.fi/product/gigs-and-concerts/sonata-arctica-live-stream/ Link in bio?? #sonataarctica #acousticadventures2020 #greybeardcm #semilive

Henkilön Sonata Arctica (@sonataarcticaofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dwayne Johnson ja Em... Iron Maidenin kesä p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


948


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova