Tuorein sisältö

The Mandalorian 1-5: Hyvät, pahat ja amisviikset

02.10.2020 klo 22.00 | Luettu: 2818 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
The Gunslinger


Mando ei onnistunut karistamaan yodafiilejä. Lyhyen avaruustaistelun jälkeen alus tarvitsee huoltoa ja lähin planeetta on sattumalta muuan Tatooine. Siellä on yksi kaupunki, jonka ainoassa kapakassa on yksi penkki, jolla voi istua vain samassa asennossa kuin Han Solo.

Jaksoa on luontevinta verrata lisenssipeleihin. Tutuissa maisemissa koetaan täysin uusi, hengetön ja hädintuskin käsikirjoitettu seikkailu. Mando liittoutuu satunnaisen amisviiksen kanssa jahdatakseen pahista rahan vuoksi kuin massiivimoninpelin täytemateriaalissa. Mainostettu virtuaalilavaste-tekniikka on enimmäkseen jännittävä jippo, mutta tänään tyypit vaikuttavat notkuvan studiossa, vaikka tavoitteena on länkkärimäinen kohtaaminen kesyttämättömässä erämaassa.

Vierailijoihin lukeutuu kiva mekaanikkotäti, joka saa hengailla vauva-Yodan kanssa. Oletko katsonut alkuperäistä The Muppet Show'ta? Siinä vieras olisi päässyt myös lohkaisemaan vitsejä aikuisille. Itsehän katsoisin myös (ja jopa mieluummin) Jar Jar Binksin sarjaa, mutta se pysyy mysteerinä, miksi The Mandalorian on ilmiömäisen suosittu.

Nerokkainta on lyhyys. Jo kuvallisen toteutuksen analysointi pitää hereillä tarjotut 30 minuuttia.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikkalaisen goott... Putous Allstars saa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Stallone

04.10.2020 klo 10.27 2 tykkää tästä

Aikamoinen pettymys ollut tämä sarja. Odotukset oli kovat kaiken hehkutuksen jälkeen, mutta paljon melua tyhjästä.
Teknisesti kaikki tietenkin kunnossa, niinkuin näillä resursseilla ja budjetilla pitääkin. Mutta tärkein, eli käsikirjoitus ollut luokaton. Äärettömän simppeleitä alakoulutason tarinoita jakso jaksolta. Vähän kuin Star Trek sarjojen surkeimmat täytejaksot kerättynä samaan kasaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova