Tuorein sisältö

Halle Berry pelastaa, kun Independence Day -ohjaaja pudottaa Kuun

20.05.2020 klo 20.25 | Luettu: 385 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Halle Berry on kiinnitetty tieteiselokuvaan Moonfall. Leffan ohjaa katastrofiviihteen erikoismies Roland Emmerich, joten kyseessä ei ole Skyfall-henkinen huijaus, vaan Kuu tosiaan on putoamassa.

Mystinen voima on lyönyt Kuun radaltaan. Tämä tulee johtamaan ihmiskunnan tuhoon, ellei sekalainen seurakunta onnistu tehtävässään. Berry näyttelee toimistohommiin siirtynyttä astronauttia, jonka on palattava tositoimiin ilmiöön liittyvien kokemuksiensa johdosta. Josh Gad näyttelee tiedemiestä, joka ensimmäisenä huomasi, mitä on tapahtumassa.

Emmerich vastaa käsikirjoituksesta yhdessä Harald Kloserin ja Spenser Cohenin kanssa. Kloser kirjoitti Emmerichin kanssa myös elokuvat 2012 ja 10 000 B.C. Cohenin töihin lukeutuu Netflix-scifi Extinction.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hussin pokka pitää, ... Mieletön kiertueruuh... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kuuppi

21.05.2020 klo 04.57 1 tykkää tästä

Ei taas tällaista... Halle Berry näyttelee eronnutta/erotettua ns viimeistä toivoa jota elokuvan alussa käydään kerran jos toisenkin suostuttelemassa. Hän ei tietenkään suostu heti sillä leffalle pitää saada kestoa edes 1,5h joten joku sanoo myöhemmin ne ratkaisevat sanat ja Halle tulee paikalle kertomaan kuinka asia hoidetaan. Muut ovat tietenkin kateellisia eivätkä tahdo hänen apuaan, tosin onhan joukossa yksi Hallen entinen kaveri joka on alusta lähtien häntä uskonut. Diibadaa kliseistä paskaa mutta aion joka tapauksessa tämän katsoa sitten.
lainaa

Kirjoita kommentti


222


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova