Tuorein sisältö

Avenue 5, osa 5: kakkaa kaikissa sateenkaaren väreissä

10.03.2020 klo 23.30 | Luettu: 381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 6 ja 7:
Was It Your Ears? ja Are You a Spider, Matt?


Ensimmäinen avaruusvauva johtaa naljailuun, ja satiiria on jo se, kun näin kamalat ihmiset onnistuvat lisääntymään. Samaan aikaan happitankki piippaa. Siinä on kerralla kaksi ideaa, joita toivoin yhden per jakso, mutta se on antikliimaksi, kun ongelma ratkeaa. Piippauksella selvästi voi rytmittää komediaa tekemättä katsojaa hulluksi ja happivaje on iso kortti, jota tuskin pelataan uudestaan väärän hälytyksen jälkeen.

Kun alusta kiertävä ulosterinki valaistaan väreillä, matkustajat näkevät paavin kasvot. Niinpä niin: mystinen piippausepisodi olisi voinut johtaa happivaje-episodiin, jonka jälkeen tukehtumista piippausten keskellä odottavat matkustajat perustavat paskanaamakultin, jne. Stand-up-koomikko toi mieleen sen, että piippaukset olisivat tukeneet hänen lavakuolemaansa hutiloidussa 5. jaksossa.

Sarja on hassu, mutta kyseessä olisi aivan eri eläin, jos kaikki liittyisi kaikkeen. Kakkapaavi epämääräisesti inspiroi väkeä, mutta enemmän aikaa saa pienimuotoinen kitinä ja pelastusoperaation suunnan arvuuttelu. Josh Gad on niminäyttelijä – pakeneeko hän huoltosukkulalla 2. kautta? Se, että tavaraa aiotaan heittää pois, on taas yksi hyvä eskalaatioidea, kunhan aiempia ei unohdettaisi.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-4 ja 1-5 --- Jaksot 1-8 ja 1-9 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Captain America" Ch... Game of Thrones -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


154


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova