Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows: Are You Lonesome Tonight?

28.05.2020 klo 23.15 | Luettu: 368 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8:
The Return ja Collaboration


Toivoin "paluun" viittaavan sarjan luojan Jemaine Clementin omaan hahmoon, enkä yökerhotyyppiin, jota en aluksi muistanut nähneeni, mutta ohjaajanakin Clement muistuttaa, mistä on kyse. Höhötin kerran kankeudelle ja kerran huonoille tehosteille: siitä. Jatkuvuuteenkin molemmat jaksot panostavat, joten olin vähällä puhjeta ylistyslauluun, mutta sitten kehän kiertäminen ehti ramaista.

Ei se sarjaa seuraamatta avaudu, miten hauskaa on vampyyrien palvelijan vertaaminen syömättä jääneeseen donitsiin, eikä se johda kuin antikliimaksiin, kun mainostan myös Elviksen palaavan kuolleista, mutta olen katsonut useamman jännän jutun oppiakseni, mihin satunnainen spoileri viittaa, joten tv-jutuissa ne tuntuvat soveliailta. Se, että ihmisten elämänhalua imevä vampyyri ryhtyy nettitrolliksi, on selkeä vitsi, jonka huipennusta simppelisti kehaisen hervottomaksi. Vampyyripariskunnan laulu-ura on hyvää, tasapaksua täytettä korostaessaan herttaista narsismia.

Palvelija Guillermo kokeilee vaihtaa isäntää. Siinä se oikeastaan. Guillermo on kauden juoni ja seuraan mielenkiinnolla kukonaskelia, mutta välirikosta huolimatta vitsit mm. isännän tökeryydestä, palvelijan Buffy-taipumuksista ja vampyyreiksi yhä tahtovista ruttuisista vaareista ovat toistoa. Jaksot oli hauska katsoa (tänään, iltapäivällä), mutta nuokuin muistellessani miksi.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-5 ja 2-6 --- Jaksot 2-9 ja 2-10 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisbeth Salander isk... Ruotsin suurfestari ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova