Tuorein sisältö

Nyt on peppuja asenteella - Tinzen musavideolla Suomen ennätyksen verran peppuja?

29.05.2020 klo 11.01 | Luettu: 1406 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tinze julkaisi tänään debyyttisinglensä Bakara.

Videolla yliannostus peppuja, Suomen ennätys?

Singlellä mukana ovat Teflon Brothers sekä tämä hetken kuumimpiin tulokasartisteihin lukeutuva F. Kappaleen musiikkivideon on ohjannut Teemu Heljo.

"Oon niin innoissani, että Teflarit ja F lähti mukaan mun ekaan sinkkuun, jota voi tanssia läpi kesän! Toivottavasti tää inspiroi jengii tanssimaan ja saa hymyn huulille".

"Kun mulle tarjoutui mahdollisuus päästä tukemaan Tinzen sanomaa ja tarjoamaan naisnäkökulmaa tähän odottamattomaan komboon, halusin ehdottomasti tarttua siihen. Tinze on feministinen ikoni, joka on omin ehdoin ja kovalla duunilla tehnyt itselleen twerkistä ammatin ja sietänyt myös sen takia paljon turhaa paskaa. Tuntui että mulla on mahdollisuus viedä näitä keloja tälle biisille ja tarjota pilke silmäkulmassa isompaa asenteellista viestiä: Tää on mun keho, se on upea ja mua ei määritellä tuomitsevien- tai seksististen katseiden alla. Bakarat on best", toteaa kertosäkeessä laualva F.

Tinzellä on merkittävät seuraajamäärät sosiaalisessa mediassa (YouTube 628 000 tilaajaa, Instagram 295 000 seuraajaa, TikTok 35 000 seuraajaa). Hänen ideologiaan kuuluvat energisyys, kehopositiivisuus ja lupa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Popedan Costello jul... Mikko Leppilammelle ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova