Tuorein sisältö

Space Force: kuin Yksin Marsissa, jos perunatkin olisivat nihkeitä mulkvisteja

03.06.2020 klo 22.50 | Luettu: 1690 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
Mark and Mallory Go to Washington ja Lunar Habitat


Juliste paljasti Space Forcen Kuuhun viittaavat maastoasut ja vitsaili: "avaruus ei näe meidän tulevan." Heh? Hetki sitten hihitimme tosielämän Space Forcen tavallisille maastoasuille, vaikka ymmärrämme, miksi Yhdysvaltain asevoimat jakavat kalsarinsa. Noloin tosielämän käänne on siis avaruusvoimien Star Trek -logo. Prööt. Sarja ei kommentoi. Amerikkalainen satiiri kuoli, kun Idioluutio ylennettiin dokumentiksi 2016.

Oletko elänyt elämääsi? Katsoin samaan aikaan jenkkiuutisia. En muista kaikkia, mutta koetan nostaa leluni pöydälle. Onko sarjan nuori kansanedustaja viittaus Alexandria Ocasio-Corteziin? On pirun huono idea esitellä hänet pikkuhousuvitsillä, joka "oikeasti" kritisoi setämiehiä. Mietin: kuka oli se ala-asteen pönttö, joka ei tajunnut He-Manin arvoa, kun leluja esiteltiin luokassa? Sarjakin on pehmoleluvaiheessa. Se toimisi kreisikomediassa, mutta huumori on kuivaa. Onneksi on tiedemies John Malkovich, joka pahoittaa mielensä usein: ei huono, sanoisi velipoika Jorma Uotinen.

Konkretiaa: kolmannessa jaksossa koetaan julkinen budjettikeskustelu ja neljännessä idioottikenraali Steve Carell päättää osallistua astronauttien eristystestiin. Sivuun heitetään turhautuneen teinityttären sarkasmia. Elämä on kakkaa, joten nyääh ja loppu. Yritin "analysoida" neljättä jaksoa väsyneenä - en ainakaan nauttinut siitä -, mutta kehitin vain huomion, että Yksin Marsissa -parodia tosiaan maistuisi epämääräisen Big Brother -sketsin paikalla.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sara Sieppi täyttää ... Huutokaupan metsästä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova