Tuorein sisältö

Space Force: se tunne, kun Kiina voittaa ja vaimo on lesbo, ei esiinny tässä sarjassa

10.06.2020 klo 23.56 | Luettu: 1365 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 7 ja 8:
Edison Jaymes ja Conjugal Visit


Kokeilin olla ajattelematta tätä komediana.

Kenraali ja keksijä rupattelevat ennen neuvotteluita. Kenraali jakaa idean: kättelylaite. Sellainen varmasti jo on jossakin Kiasmassa, mutta keksijä teeskentelee kiinnostunutta, koska hän on parempi myymään kuin keksimään. Se huomataan. Loppu. Sillä välin kenraalin tytär oppii, että poikaystäväehdokkaalta uupuu kyky nähdä sielun silmin. Se on todellinen tila, aphantasia, sanoo jakso. Jätkä myös uskoo oikeiston salaliittoteorioihin. Täsmää.

Tällaisessa draamasarjassa se on tahattoman koomista, kun mummoa elvytetään taustalla vaarin puhuessa puhelimeen. Tekijöiden käsitys seniorien arjesta on outo. Mutta joo! Onhan tämä komediaa: muutamat musiikkivalinnat ovat komediatyyppisiä.

Kiinan avaruusohjelma etenee. On pyöräytettävä paperia ja se oli siinä. Kenraali lähtee taas tapaamaan vaimoaan vankilaan. Suhde, josta emme tiedä mitään, paljastuu tylsemmäksi kuin näillä näyttelijöillä on mahdollista. Sarja varoo tekemästä siitä vitsiä, että pitkää tuomiota istuvalla naisella on aikaa pohdiskella biseksuaalisia taipumuksiaan. Se on vain elämää.

Varon kuvailemasta sitä eksoottiseksi, kun vähemmistöjä edustavat Space Force -tyypit lähentyvät naljaillessaan automatkalla: dialogi vain on vähemmän kamalaa kuin kaikki muu. Sarjalla olisi saumaa olla "ei kaikkien aikojen huonoin romanttinen komedia" tai jotakin, mutta vision puute rasittaa. Hillityn hahmovetoisuuden keskelle saadaan yksi kohtaus, joka muistuttaa sarjan kertovan idioottimaisista avaruusvoimista: Space Force palkkaa pönttöjä pulliaisia Kuuhun. Yääh.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-5 ja 1-6 --- Jaksot 1-9 ja 1-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ongelma lapsiperhees... Tältä näyttää, kun M... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova