Tuorein sisältö

Frendit ei jatku, mutta tekijöitä kootaan spesiaaliin muistelemaan

13.11.2019 klo 17.59 | Luettu: 1257 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suosituimpiin tilannekomediasarjoihin lukeutuva Frendit (Friends) ei aio liittyä osaksi ilmiötä, jossa vanha tiimi jatkaa tarinaa pitkän tauon jälkeen. Näyttelijät ovat toisinaan toivoneet paluuta, mutta sarjan luojat ovat vakaasti sitä mieltä, että Frendit kertoo ajasta, jona ystävät ovat tärkeintä perhettä. Hahmot ovat siirtyneet eteenpäin. Uusi versio ei kiinnosta, koska luojat eivät usko, että he voivat pistää paremmaksi.

HBO Max esittää vanhoja jaksoja lähitulevaisuudessa, kunhan palvelu ensin aloittaa ja vanhat sopimukset raukeavat. HBO Max kehittelee kylkiäiseksi spesiaalia, joka ei ole käsikirjoitettu. Yksityiskohtia ei ole lyöty lukkoon, mutta todennäköisesti kyseessä on keskusteluohjelma, jossa tiimi muistelee menneitä. Jennifer Anistonin, Lisa Kudrowin, Courteney Coxin, Matt LeBlancin, Matthew Perryn, David Schwimmerin ja sarjan luojien David Cranen ja Marta Kauffmanin kanssa neuvotellaan asiasta.

Aniston on puhunut jatkotoiveista viimeaikoina. Hänen Instagram-fotonsa vanhasta tiimistä sai 15 miljoonaa tykkäystä. Jos toivoa saakin elätellä, on hyvä tietää, että "jotakin on ehkä kehitteillä" -tyyppiset kommentit saattavat viitata muisteluspesiaaliin.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huumoria: sairaan no... Spice Girls -tähti i... >

Keskustelut (1 viestiä)

jrgpijfogwe

14.11.2019 klo 20.14

kuva kertoo kaiken. muistelu on ainoa vaihtoehto. tollasen vanhuskoorin nakeminen yrittamassa esittaa entisia roolihahmojaan krokeintaan masentaa ja myotahavettaa. puoli tuntia muistelua ja sitten ehka vartin pikasketsi ihan vaan aikakirjoihin on oikea tapa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova