Tuorein sisältö

Hyytävä Candyman-animaatio muistuttaa pian jatkuvan kauhusarjan teemoista

17.06.2020 klo 22.30 | Luettu: 1198 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Nia DaCosta on julkaissut Twitterissä paperinukkeanimaation, joka mainostaa hänen syyskuussa valmistuvaa Candyman-elokuvaansa. Leffa on uutena alkuna toimiva jatko-osa 90-luvun kauhusarjalle, jossa aave Candyman tappaa ihmisiä, jos hänen nimensä lausutaan viisi kertaa peilin edessä. Eläessään Candyman oli vapautetun orjan poika ja taiteilija, joka surmattiin julmasti, kun hän rakastui valkoiseen naiseen.

Alkuperäisessä elokuvassa Candymanin jäljille päätyi urbaaneja legendoja tutkiva opiskelija. DaCosta rinnastaa yliluonnolliset urbaanit legendat siihen, mitä yhteiskunta ajattelee valkoisten tappamista mustista: esimerkiksi poliisin hiljattain tappama George Floyd on mielenosoittajille marttyyri, mutta äärioikeisto vähättelee tapahtunutta ja pyrkii vihjaamaan, että mies ansaitsi kohtalonsa.

Animaatio muistuttaa kierteen jatkuvan ja jatkuvan, joten elokuvasta voi povata arvostelumenestystä, jos se kykenee samaan. Elokuvassa esiintyy alkuperäinen Candyman Tony Todd, mutta on myös vihjattu, että kirous siirtyy eteenpäin.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -täh... Takomolive Open Air ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova