Tuorein sisältö

Snowpiercer 1-5: penisten paloittelusta tuli virallisesti tylsää

23.06.2020 klo 22.00 | Luettu: 2001 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Justice Never Boarded


Sisällä on 31 °C... Pääsisinpä pakastelokeroon, jonne sarjan päähenkilö on tungettu. Muu etäinen porukka varautuu murhaoikeudenkäyntiin pohtimalla, pitäisikö junan turistiluokan päästä tuomaroimaan. Kastittomat eivät pääse, joten heillä on taas omaa kivaa ja ketään emme kunnolla tunne. Vitsi on venytetty laihaksi. Erityisen jännittävä ei ollut eilen alkanut Perry Mason -sarjakaan (juttu), mutta lämpötila on sama ja sen murhamysteerin aikana en tuntenut aivojeni valuvan nenästä.

Jakso piristyy lopulta, tai ainakin sain jostakin kiinni. Murhasta syytetään eliittikakaraa. Kerronnan tyhjänpäiväisyys on ominaisuus, jos pointti on se, ettei junaa hallitseva taho kykene kuin hohhailemaan yrittäessään miellyttää kaikkia. Muutkin kuin kastittomat hikeentyvät. Jos eliittikakaran vanhemmat kaappaavat vallan ja yrittävät tukahduttaa muut soraäänet, laajasta konfliktista tulee nykyistä selkeämpi. Jotakin on kehitteillä, mutta mitään ei vahvisteta.

Innostuneimmillani vertasin sarjan potentiaalia Game of Thronesiin, mutta nyt on selvää, miten hölmö haave oli. Eliittikakara on virnistelevä tyttö, joka on silponut ja säilönyt kulleja. Teoriassa hän on siis Ramsay Bolton, mutta tunnelmat hänen ympärillään eivät vastaa edes sitä, minkälaiselta nilkiltä prinssi Joffrey tuoksahti ennen kuin hän mitään teki. Paljonpa millään on väliä, kun "samaistuttavin" hahmo uneksii pakastimessa siitä sivumaininnasta, että köyhät ovat kannibaaleja. Kahden viikon tauon jälkeen en edes muista, miten hän sinne joutui.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jurassic World -setä... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova