Tuorein sisältö

Downshiftaajien kolmannen tuotantokauden neljä ensimmäistä jaksoa katsottavissa

25.06.2020 klo 19.27 | Luettu: 1028 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viihteen kaikkien aikojen katsotuimpien alkuperäissarjojen joukkoon lukeutuvan Downshiftaajien kolmannen tuotantokauden yhdeksän jaksoa julkaistaan kahdessa erässä vain Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalvelussa. Ensimmäiset neljä jaksoa julkaistaan tänään 25.6. - kokonaisuudessaan uusi tuotantokausi on katsottavissa torstaista 2.7.2020 alkaen.

Kolmannella kaudella Kuuseloiden elämä mullistuu, kun Tommi (Jussi Vatanen) saa yllättävän työtarjouksen kotiseudultaan Hankalammelta. Tommin ja Sadun (Iina Kuustonen) paluumuutto maaseudun rauhaan ei kuitenkaan suju ihan niin pehmeästi kuin suunnitelmissa on ollut, sillä vastassa onkin hieman hankalampi projekti. Elämänarvojaan pohtivat myös Helsinkiin jääneet Aaro ja Pia Jalonen (Mikko Leppilampi ja Niina Lahtinen), jotka ovat päätymässä avioeroon. Avioeron harkinta-aikana pienen Viljamin vanhempien suhteita mutkistaa lisäksi Pian Olavi-isä, joka aloittaa bisnekset yhdessä Aaron kanssa. Yksinelävä Marja-Liisa (Anna-Leena Härkönen) puolestaan pelkää kuollakseen yksin vanhenemista ja etsii itselleen elämänkumppania.

Draamasarjan kolmannen kauden ovat ohjanneet Juha Lankinen (Suden hetki, Uusi päivä) ja Antti Heikki Pesonen (Sipoon herttua 2, Päin seinää, Roba).

Suositun draamakomedian ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin Elisa Viihteen Aitiossa vuonna 2015 ja toinen kausi vuodenvaihteessa 2016–2017. Molemmat tuotantokaudet keräsivät muun muassa Venla-ehdokkuuksia vuosina 2015 ja 2017.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sukupuutto uhkaa, mu... Chris Slade vai Phil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova