Tuorein sisältö

Dark 2/26: kaiken takana on Mads Mikkelsen, ymmärsinkö oikein?

26.06.2020 klo 23.00 | Luettu: 3429 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Lügen


Kunnioitan yhä alustusta. Mahdolliset virheet johdonmukaisuudessa eivät näy vielä siten kuin esim. tutuksi tulleen Stranger Thingsin sirpaleisella 3. kaudella, mutta: kovin on sirpaleista.

Kaikki on epäilyttävää. Likainen huppu-ukko moikkaa. Teini tempaisee katosta mysteerikartan. Pappa on ollut yöjuoksulla. Uhkaavan ydinvoimalan sisälle kurkistetaan, mutta se ei takuulla ole sähkönjakelusta kiinni, että sähköt välkkyvät. Ai niin: sarjan nimi viitannee johonkin. Erään äijän naama oli mustan töhnän peitossa viimeksikin ja nyt mönjää valuu teinin korvasta, mutta se on unta.

Ensin katosi Mads. Sitten Mikkel. Millä todennäköisyydellä seuraava uhri on Sen? Kuolleiden silmät on poltettu tavalla, joka tuo mieleen Mads Mikkelsenin Marvel-hahmon, joten mitä helvettiä?!

Opin muistamaan lisää, mutta on taas selvää, miksi olen perso värikkäille piirretyille: introvertin kasvomuisti ei salli ymmärtää tällaista sillisalaattia täysin. Identtisiä palikkapentuja on 2 tai 3. Luin jaksojen 1-2 tiivistelmät Wikipediasta ja opin, että aikuisilla on pettämisjuoni meneillään. En tiedä, kuka kuuluu kenen kainaloon.

Luurankopukuisen pennun muistan. Hän on päätynyt 80-luvulle. Aikamatkaa on tuettu, joten se on loogisin käänne. Voin tuntea, kuinka muu pyrkii karkaamaan työmuistista, vaikka synkkä kuvasto palvelee ja olen kiinnostunut.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ottaa housut pois: N... Luukas Oja, tänään p... >

Keskustelut (1 viestiä)

Qwertypro

29.06.2020 klo 12.06 1 tykkää tästä

Itsellä oli samaa vikaa: jostain syystä hahmojen muistaminen oli todella vaikeata muutaman jakson ajan. Toisella katselukerralla koitin katsoa esiteltiinkö heidät jotenkin hankalasti mutta en moista havainnut. Tulin tulokseen että kyseessä on pakko olla anglo-hapatukseen tottuminen joka teki teutoonien muistamisesta hankalaa.

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova