Tuorein sisältö

Mulan, Bill & Ted, Tom Clancy -trilleri ja Russell Crowen Rattiraivo lykkääntyvät

29.06.2020 klo 14.50 | Luettu: 440 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun päivittäiset koronavirustartunnat saavuttivat uuden huipun Yhdysvalloissa viime viikolla, Christopher Nolanin Tenet siirtyi ensimmäisenä. Ensi-ilta on tällä hetkellä 12. elokuuta myös Suomessa, eli uusin lykkäys on vajaat kaksi viikkoa.

Russell Crowen tähdittämä jännäri Rattiraivo (Unhinged) tahtoi olla ensimmäinen uusi teos elokuvateattereissa, jotka avaavat 1. heinäkuuta. Leffa on nyt siirtynyt Tenetin vanhalle päivälle, eli ensi-ilta on 31. heinäkuuta myös Suomessa. Tenetin ja Rattiraivon Suomen tilanteet on mainittu IMDb:ssä. Muut päivät ovat Yhdysvaltain ensi-iltoja.

Disneyn uusi Mulan siirtyy tällä kertaa neljä viikkoa, eli ensi-ilta on tähän tietoon 21. elokuuta. Elokuvan oli tarkoitus debytoida jo keväällä.

Bill & Ted Face the Music on jatkoa Keanu Reevesin vanhoille komedioille, joiden sankarit tulevat levittämään ilosanomaa kaikille kansoille ennustuksen mukaan. Ilosanoma on peruttu (kahdeksi viikoksi): ensi-ilta on nyt 28. elokuuta.

Michael B. Jordanin tähdittämä ja Tom Clancyn romaaniin perustuva salaliittojännäri Without Remorse siirtyy lokakuulta ensi vuoden helmikuuhun.

Juhlitaan Unhingedin hyvää suomennosta julisteella:


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussi ja 'vapu... Pixaria aikuiseen ma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova