Tuorein sisältö

Weekend Festival jää väliin - ensi vuonna luvassa 10-vuotisjuhlabileet

01.07.2020 klo 11.08 | Luettu: 392 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Weekend Festival jää tämän vuoden osalta juhlimatta.

Helsingin Käpylän liikuntapuistoon 7.-8. elokuuta järjestettäväksi suunniteltu Weekend järjestetään samassa paikassa seuraavan kerran 6.-7. elokuuta 2021. Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin.

"Olemme seuranneet koronatilannetta tarkasti koko kevään ajan ja toivoneet, että olosuhteet paranisivat. Raskain sydämin joudumme nyt kuitenkin ilmoittamaan, että tämän vuoden Weekend täytyy perua. Weekendin kokoista festivaalia ei voida järjestää nykyisessä tilanteessa, sillä emme halua asettaa asiakkaita, artisteja ja työntekijöitämme riskin alle", toteaa Weekendin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Ensi vuosi tulee olemaan monella tapaa erityinen, kun yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista vakiintunut Weekend juhlii 10-vuotisjuhlaansa.

Weekend on äänestetty vuoden parhaaksi festivaaliksi vuosina 2012, 2013, 2014 ja 2015. Weekend on ollut myös ehdolla European Festival Awardsissa parhaaksi keskisuureksi festivaaliksi sekä Musiikki & Media Awardseissa parhaaksi festivaaliksi vuonna 2013.

Neuvottelut tulevan Weekendin artisteista ovat jo käynnissä, ja asiasta tiedotetaan tarkemmin loppuvuoden aikana.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

????Ä????????ÄÄ???? ???????????????? ????????????????????????! Olemme koko kevään seuranneet tilannetta tarkasti ja toivoneet, että se paranisi. Raskain sydämin joudumme ilmoittamaan, että tämän vuoden Weekend perutaan vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Weekendin 10. juhlavuosi tullaan juhlimaan Käpylän liikuntapuistossa 6.-7.8.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin. Voit myös halutessasi korottaa lipputyyppisi ilman päivitysmaksua 1.9.2020 saakka. Weekendin kokoista festivaalia ei voida järjestää nykyisessä tilanteessa, emme halua asettaa asiakkaita, artisteja ja työntekijöitämme riskin alle. Haluamme kiittää asiakkaitamme, artisteja, yrityksiä sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka olivat valmiita luomaan kanssamme tämän vuoden tapahtumaa. Tehdään yhdessä ensi vuodesta unohtumaton. Weekendin 10. juhlavuosi tuo mukanaan paljon erityistä ja ainutlaatuista. Tiedämme, että teidän odotukset ovat korkealla ja odotamme innolla, että pääsemme näyttämään, mitä olemme valmistelleet. Olemme työskennelleet ahkerasti ja ponnistelleet paljon, jotta ensi vuonna voidaan juhlia vuoden tauon jälkeen senkin edestä. Neuvottelut ensi vuoden artistikokoonpanosta ovat käynnissä ja tiedotamme asiasta lisää heti, kun vain voimme. Pysykää terveinä ja huolehtikaa toisistanne, nähdään ensi vuonna.?? Voit myös palauttaa lippusi 1.9.2020 mennessä. Pääsylippuihin liittyvät ohjeet löytyvät Weekendin nettisivuilta: www.wknd.fi #wknd20 #wknd

Henkilön Weekend 2020 (@weekendfestival) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Teenage Mutant Ninja... Tuleva viikonloppu o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova