Tuorein sisältö

Snowpiercer 1-8: älä hiplaa Kuolontähden itsetuhovipua, käyn vain kusella, t. Darth

07.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 2275 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
These Are His Revolutions


Veturi on näytetty. Junamestari Wilford on kuollut. Leffaversiosta johtuen ajattelin huolimattomasti, että on silti erillinen suljettu mesta (veturin alakerta?), jossa Wilford kyräili. Ei ole.

Kun köyhä poika pääsi veturiin, en ymmärtänyt, että hänet vihittiin salaisuuksien haltiaksi, sillä luulin hänen toimivan panttivankina. Nyt poika päästää kullinsilpojan veturiin ja pian kaikki tietävät totuuden. Tässä ei ole järjen häivää. Wilford oli nostettu jumalan asemaan, mutta kapinallisten edustaja saa levittää totuutta komentokeskuksen kaikin keinoin ilman valvontaa.

Olen nauttinut siitä olettamasta, että Jennifer Connellyn juonikkaalla hahmolla on kyky selvitä, vaikka kaikki ovat häntä vastaan. Kun hänelle todetaan, että päästit sitten vihollisen salaisuutesi ytimeen, hänen reaktionsa on - rumpujen pärinää -

"No vittu."

Puolustan yhä perusideaa (joka ei ole sarjan keksintö). Scifijunasta ei pääse pois. Välitön ajatukseni Connellyn devalvaation jälkeen oli se, että katsoohan sitä, jos köyhät valtaavat ruoantuotannon ja rikkaat veturin, ja osapuolten välille kehittyy uudenlainen symbioosi ja pattitilanne.

Toisen julistehahmon sotapuhe ei ole huonoimmasta päästä, joten 100% hahmoista ei ole 100% ongelmajätettä. Kapinointi melkein piti verenkiertoni käynnissä, eikä möykän vaan traagisuuden vuoksi, sillä uskon monen roiston olevan järkipuheen päässä asennemuutoksesta (somen keskustelukulttuurista päätellen olen harhainen). Huipentuma epilepsia-discossa on niin kehnosti ohjattu, että lopullinen tuomioni on kieroon menneiden silmien pyöräytys ja pih-äänne.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brittibändin laulaja... Madonnan somepostaus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova