Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-4: väsyttäähän se, kun ainoa proteiininlähde on Bean

24.02.2022 klo 22.00 | Luettu: 2027 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
Bound by One Track


Kapinan voittaneilla pitäisi olla arvovaltaa, mutta he päättävät satuilla, että Afrikan sarvessa on palmuja ja lambadaa - koska julistepoika näki unen? Sääpallosoopan mukaan Afrikan tilanne pitää tarkistaa, mutta valehtelu on eri asia. Se, että tulokas joutuu puijaamaan, että hän on paratiisin nähnyt (ja sieltä pois teleportannut), on niin pimeää, että päähän jää ikävä epäilys oman valvetilan tasosta. Sarja vaikuttaa teennäisesti alustavan seuraavaa vallankumousta heti edellisen perään.

Jennifer Connelly palaa näyttelemään hahmonsa muistoa, mikä korostaa muiden karismavajetta. Jakso pyrkii elävöittämään Connellyn hahmon tyttären ja tulokkaan traumat, mikä tuntuu - eh - jään maalaamiselta. Pahan Sean Beanin seurassa varttunut tyttö on mukana raivaamassa raiteilta vanhoja vaunuja, joissa on Beanin uhreja. Vaihe tukee pääasiassa Beania, ja hän on ainoa, joka voisi lomailla ja tuntua yhä relevantimmalta kuin kuollut Connelly. Lopussa kun aloin sisäistää tytön ristiriitaiset ajatukset, olin jo niin pitkästynyt, että olisin mieluiten vain ulissut.

Julistepoika riitelee eukkonsa kanssa scifijutuista, joita tehtiin syntymättömälle lapselle Beanin valtakaudella. Sen pitäisi olla huomionarvoista. Koetin muistella, milloin sankarin puoliso on jäänyt etäisemmäksi, ja mieleen tuli leffoja, joissa vaimoke vain vilahtaa, joten saavutusta on turha jipoilla koristella. Lähinnä Beanin seura antaa hetkellistä painoa muillekin.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt jysähti, Rock In... Metallican ainoat ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova