Tuorein sisältö

Joulukuussa menehtyneen jenkkiräppärin uutta musiikkia albumin verran

10.07.2020 klo 14.20 | Luettu: 971 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joulukuussa sairauskohtaukseen menehtynyt Juice WRLD jätti jälkeensä valtavan määrän lähes valmiita kappaleita. Perheen päätöksestä musiikkia julkaistaan postuumisti ja kappaleista koostettu albumi "Legends Never Die" on nyt julkaistu. Albumille on valittu 15 kappaletta, jotka muodostavat parhaimman käsityksen musiikista, mitä Juice WRLD oli luomassa.

Albumilta julkaistiin maanantaina single Life’s A Mess, jolla on mukana amerikkalaisartisti Halsey. Singlelle julkaistiin samalla myös video, jolla kuvataiteilija David Garibaldi maalaa kappaleeseen pohjautuvan teoksen. Video nousi heti trendaavimmaksi YouTube-videoksi Yhdysvalloissa ja sen pääset katsomaan tästä. Albumin viimeisenä singlelohkaisuna julkaistiin eilen kappale Come & Go, jolla on mukana hittituottaja Marshmello.

Juice WRLDin äiti Carmela Wallace on perustanut Live Free 999 -hyväntekeväisyysjärjestön kunnioittaakseen poikansa perintöä. Se keskittyy tukemaan riippuvuuksien, ahdistuksen ja masennuksen kanssa kamppailevaa nuorisoa ja normalisoimaan sen ympärillä käytävää keskustelua.

Juice WRLD, oikealta nimeltään Jarad Higgins, nousi ennätysajassa maailman suosituimpien räppäreiden joukkoon. Hänen Lucid Dreams -single oli yksi vuoden 2018 striimatuimmista kappaleista. 21-vuotiaana menehtynyt räppäri ehti julkaista uransa aikana kaksi studioalbumia. Blockfesteillä viime kesänä esiintyneen artistin ensimmäinen levy on ylittänyt Suomessa tuplaplatinarajan ja toinen levy kultarajan.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Afromikko vaihtaa ar... Doom Patrol 2-5: mun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova