Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-5: mun jakomielitauti on isompi kuin sun

10.07.2020 klo 22.45 | Luettu: 1876 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
Finger Patrol


Viimekertaiseen nähden se on hillittyä, että ällösöpösti kikattavista pikkutytöistä toinen on yli 60- ja toinen yli 100-vuotias (näyttelijöiden ollessa 20-30), vaikkei riehakas ystävyys etene kuin Strömsössä. Toisella on sivupersoonallisuuksia ja toinen on sellainen, joten sisäisten demonien sota on suhteellisen luonteva käänne. Mielenkiintoa se ruokkii verrattuna moniin irrallisempiin (ja yhtä vähän aikaa saaneisiin) pahuusjuoniin. 100-vuotiaan pikkutytön (joka on apina) väitetty vaarallisuus näkyy: hän on helvetillinen kuin pillerikuuri, joka eliminoi ylimääräiset äänet päästäsi(?)!

On kiva, että Spede tahtoisi antaa Robotmanille tuntoaistin, ja on suhteellisen realistista, että ideasta innostunut tinapurkki käy pyytämässä samaa toiselta tiedemieheltä, koska lupaus ei herätä luottamusta, kun sankarit ovat istuneet pyllyt ruosteessa vuosikymmeniä minkään muuttumatta. "Supersankarisarjan" 20. jaksossa Robotman uneksii sankaripuuhista - ja tyrii tilaisuutensa.

Negative Manin yritykset sopia perheen kanssa johtavat entistä kreikkalaisempaan tragediaan. Teeman selkeydestä huolimatta sivujuoni ei vakuuta, että sitä on tärkeä edes mainita. Negative Man hohhailee samoin jatkossakin.

Eipä siinä. Tämä on kolmas päivä peräkkäin, kun katsoin Darkia 1-3 sekuntia, ujelsin epämääräisesti ja katsoinkin tätä. Tyydyttävintä oli nyt se, kun kiistatta munaton Robotman vahvisti kaikkien pohtineen, onko tyttöystävän saaneella Kyborgilla kikkeli, sillä en tuntenut itseäni akateemiseksi kerjätessäni teemalla klikkejä (turhaan).


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joulukuussa menehtyn... Uusi The Batman -elo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova