Tuorein sisältö

His Dark Materialsin erikoisjakso jäi kuvaamatta, mutta 2. kausi saatiin kuntoon: traileri

24.07.2020 klo 15.50 | Luettu: 1201 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tv-sarja His Dark Materials aloitti toisen kauden kuvaukset jo ennen ensimmäisen ensi-iltaa. Tuotanto ajautui silti vaikeuksiin koronaviruksen vuoksi: yksi jakso jäi kuvaamatta, kun tiimi keskittyi saamaan päätarinan kuntoon.

Poistetun jakson oli tarkoitus keskittyä James McAvoyn näyttelemään lordi Asrieliin, jonka osuus on pieni muissa jaksoissa. Tv-sarjan tekijät olivat kirjoittaneet Asrielille uutta materiaalia kirjailija Philip Pullmanin suostumuksella ja avustuksella. Jakson oli tarkoitus selittää, mitä Asriel puuhaa yhden katoamistemppunsa aikana. Idean pariin saatetaan palata myöhemmin.

Ensimmäiset kaudet kuvattiin pikavauhtia, jotteivät lapsinäyttelijät vanhene liikaa. Kun asiasta alunperin puhuttiin, tuottajan sanat käsitettiin väärin, ja allekirjoittanutkin kuuli korjauksen vasta tänään: toinen kausi ei vie romaanitrilogian tarinaa päätökseen. Toinen kausi käy läpi kirjan Salaperäinen veitsi (The Subtle Knife). Jos kolmas kausi tehdään, sen aiheena on Maaginen kaukoputki (The Amber Spyglass).


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Avatar- ja Star Wars... Voi pahkeinen: Top G... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova