Tuorein sisältö

Viikonloppuna juhlittavan Aura Festin liput vähissä

31.07.2020 klo 13.36 | Luettu: 406 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aura Fest juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa lauantaina ja sunnuntaina. Jo 90 prosenttia lipuista on loppuunmyyty.

Lavalle nousevat mm. Sanni, BEHM, JVG, Mikael Gabriel, Pyhimys, Gasellit, Ida Paul & Kalle Lindroth, Gettomasa, Cledos sekä Abreu.

Käsihygieniaa on tehostettu erityisesti porttialueella käsidesiterminaalilla, jossa on neljä käsidesipistettä jo ennen turvatarkastusta. Alueella on 37 käsidesipistettä ja 24 käsienpesupaikkaa.

Tapahtuman siivous toteutetaan ammattilaisvälinein. Siivoustiimille on varattu mm. 1000 kertakäyttöhanskaa per päivä, 4000 kertakäyttösiivousliinaa sekä 120m valonauhaa, joilla korostetaan käsienpesupisteitä.

Lippukapasiteettia on rajattu, jotta alueella säilyy riittävä väljyys. Tapahtumassa on asiakkaille tarjolla myös veloituksetta nenä-suu-suojamaskeja.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

HUOMENNA SE ALKAA! 90% lipuista LOPPUUNMYYTY! Vielä ehdit mukaan Turun Aura Festiin ???????? BEHM, JVG, SANNI, Mikael Gabriel, Pyhimys, Gasellit, Ida Paul & Kalle Lindroth, Gettomasa, Cledos, ABREU + muita! Sääennuste näyttää varsin suotuisalle ja festivaalialuekin on jo asiakkaita vailla valmiina. Mikäli sinulta ei vielä löydy lippuja nyt tulee toimia!???? OSTA LIPUT TÄSTÄ: www.lippu.fi/aurafest K-Citymarket Skanssi, Turku K-Citymarket Ravattula, Turku K-Citymarket Länsikeskus, Turku Prisma Itäharju, Turku Prisma Länsikeskus, Turku Prisma Tampereentie, Turku Prisma Piispanristi, Kaarina Prisma Mylly, Raisio Prisma Loimaa Stockmann Turku #aurafest10v #aurafest2020 #aurafest #turku

Henkilön Aura Fest | Turku (@aurafest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Trek -legenda S... Putous Allstars -kau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova