Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-8: olisiko se maailmanloppu, jos luottaisit faijaasi vielä kerran? Toki.

31.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 1749 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
Dad Patrol


Kolme sivujuonta kertoo faijoista, mutta toisiinsa ne eivät liity, vaikka kausi on loppusuoralla.

Tytön kaamea isi on pakottanut luomaan sivupersoonia. Toinen isi suunnittelee kaameita, jotteivät tytön sivupersoonat tuhoaisi maailmaa. Se olisi tervettä, johdonmukaista kliseisyyttä, jos päässään seikkaileva Crazy Jane oivaltaisi jotakin, joka tekee hänestä tärkeän liittolaisen toiselle sivupersoonatytölle. Ehkä niin käy ensi viikolla tai ensi vuonna, mutta tässä olisi ollut kelpo väli järjelle.

Kolmas faija eli Robotman valaa uskoa siihen, että suhteet voivat palautua kohteliaiksi, jos faijasta on yksikin elin jäljellä. Tiedemies uskoo ehtivänsä harrastaa laatuaikaa tyttönsä kanssa, mutta murrosikä eli kaikki Helvetin voimat aktivoituvat. Jakso tahtoo tuon olevan loppulause, mutta ei se ole sen dramaattisempaa kuin Crazyn Janen kuvio, jossa hän oppii lisää ruumiinsa alkuperäisestä omistajasta ja kilpailevasta sivupersoonasta. Maailmanlopun tuova kynttilähirviö oli uhkaavimmillaan kauden alussa.

Koronavirus leikkasi kaudesta yhden jakson, joten kannattaa ehkä jo lyödä kirves kiveen ja tuumia, että seuraava kausi katsotaan 9. jakson laadusta huolimatta. Pieni lopun aromi irtoaa siitä, ettei jakso tempaise tyhjästä ylimääräistä pahuusjuonta, mutta luulin vakavissani, että 6. jakson lopetus johtaa tiimin yhdistymiseen tiimin nimeä kantavassa sarjassa.


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7 --- Jakso 2-9 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kelmien kuritusta, r... Myös Courteney Cox p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova